URBAN DECAY NAKED RELOADED PALETTE & WENKBRAUW PRODUCTEN

De palettes van URBAN DECAY stellen me eigenlijk nooit teleur. Ze komen nu weer met een nieuw palette namelijk het Naked Reloaded palette. Dit keer in een nieuw jasje. Ook hebben ze nieuwe producten voor je wenkbrauwen. Ik laat ze vandaag aan je zien. 
De vorm van het palette is nog steeds hetzelfde maar is nu gemaakt van een zachte satijn stof. Met bovenop een soort van kussentje zo leuk gedaan! Deze keer zit er geen kwastje bij het palette. Ik vind dat persoonlijk wel jammer want ik vond ze altijd erg fijn en handig. Wel is dit palette iets goedkoper dan de andere misschien juist omdat er geen kwastje bij zit.
Dan nu over de kleuren. Het palette bevat nieuwe neutrale tinten maar zijn zeker niet standaard of saai! Naked Reloaded is een musthave palette met neutrale kleuren die je voor zowel een look voor overdag kunt gebruiken maar ook voor een mooie avond/party look. Mijn favoriete kleuren zijn Bribe, Angel Fire en Reputation. 
Van links naar rechts, Barely Baked, Retro, Burn en End Game.
Ook nieuw is dat ze vier tinten in het palette groter hebben gemaak. Dit omdat ze denken dat je die kleurtjes het meeste zal gebruiken. Er zitten zowel matte als metallic tinten in. De 12 universele kleuren hebben een fluweelachtige textuur, rijke kleur en zijn heel gemakkelijk te blenden. In combinatie met de Primer Potion oogschaduw basis van Urban Decay blijven ze de hele dag zitten zonder te vervagen. Ook de pigmentatie is weer zoals we verwachten van Urban Decay erg goed! Dit is zeker een palette wat ik vaak ga gebruiken echt kleurtjes voor mij.
Urban Decay - Brow Blade
Dit is een 2 in 1 product. Het heeft aan de ene kant een waterproof potloodje en aan de andere kant een soort eyeliner voor je wenkbrauwen. Het geeft je gedefinieerde, perfect gevormde wenkbrauwen. Je begint met het aanbrengen van het waterproof potloodje om lichtere gebieden vorm te geven en in te kleuren. Daarna gebruik je het inkt penseel om haarachtige lijntjes aan te brengen zodat je dimensie in je wenkbrauw krijgt. Verkrijgbaar in 4 kleuren, waarvan ik de kleur Dark Drapes heb. 

Urban Decay - Brown Endowed 
Een mascara voor je wenkbrauwen. Het geeft je wenkbrauwen meer volume en kleur en zorgt dat ze de hele dag op zijn plaats blijven. Het is perfect om dunne wenkbrauwen te definiëren. Deze dubbelzijdige mascara werkt in 2 stappen. Gebruik eerst de primer om extra volume toe te voegen en voeg daarna kleur toe door je wenkbrauwen voorzichtig te borstelen en zo intenser te maken. Het blijft super goed zitten en je hebt echt wel waterproof make-up remover nodig om het er weer af te halen. 
Ook leuk om te weten Urban Decay is 100% dierproefvrij. 

Urban Decay Naked Reloaded Palette €46
Urban Decay Primer Potion 5ML €15,60
Urban Decay Brow Blade €26
Urban Decay Brown Endowed €28


De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Het nieuwe Naked palette is echt prachtig. de vormgeving is ook geweldig

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig