CHARLOTTE TILBURY LATEX LOVE LIPGLOSSES

Dat Charlotte Tilbury eén van mijn favoriete make-up merken is dat weten jullie inmiddels wel. Nu komt ze met een nieuwe collectie genaamd ''The Icons''. Ik zag het al voorbij komen op Instagram en was op slag verliefd. Het bestaat uit een oog palette en 6 lipglosses. Vandaag laat ik jullie de Latex Love lipglosses zien.
Visagist van de sterren, Charlotte Tilbury, gelooft erin dat het toepassen van make-up een ritueel is van 'self-empowerment'. Wanneer je make-up draagt voel je jezelf zelfverzekerder en reageert de wereld positief op je aura. Met haar nieuwste collectie 'The Icons' wil ze 'Eyes to Electrify' en 'Lips to Lead Astray' creëren. Met deze producten kan iedereen zijn STAR kracht opladen en een icon worden. 'The Icons' bestaat uit het Icon palette en de Latex Love lipglosses. Binnenkort laat ik jullie ook het oogschaduw palette zien maar nu eerst de lipglosses. 
  

De Latex Love lipglosses zijn intens gepigmenteerd en ze omhullen je lippen met een glossy glans. Een verleidelijke zachte, hoogglanzende en pure kleur in een romige formule die de lippen vormt en een zijdezachte glans geeft. Ze blijven de hele dag goed zitten en zijn dus zeker long lasting. Ik moet het zelfs verwijderen met een speciale oog en lip remover. De collectie bestaat uit 6 kleuren:
- Dirty Dancer: Roest bruine kleur
- Cannes Tropez: Koraal kleur
- Berry Nude: Roze nude kleur
- Belle du Soir: Bruinige nude kleur
- Studio 64: Fel rode kleur 
- Video Vixen: Diep rode kleur 
Van links naar rechts. Studio 64, Video Vixen, Dirty Dancer, Berry Nude, Cannes Tropez, Belle du Soir. Mijn favoriete kleuren zijn Berry Nude en Cannes Tropez perfecte kleurtjes voor elke dag.

Charlotte Tilbury - Latex Love lipglosses €32 per stuk.

De Latex Love lipglosses zijn verkrijgbaar bij de Charlotte Tilbury counters in de Bijenkorf 
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en sinds kort Maastricht of online. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig