EN DAN BEN JE EEN ALLEENSTAANDE MOEDER

Ja jullie lezen het goed ik ben een alleenstaande moeder. Jullie konden een tijdje terug op mijn Instagram al lezen dat het wat minder met mij ging. Ik kreeg toen veel berichtjes met de vraag wat er aan de hand was. Maar ik wilde er nog niet te veel op in gaan omdat het allemaal erg vers was. Maar inmiddels wil ik er graag wat meer over vertellen.
Ik vind het best wel spannend om dit te delen. Maar ik denk dat er een enorme last van mijn schouders zal vallen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen ik ben sinds eind Januari alleenstaande moeder. Mijn inmiddels ex vriend besloot na 4,5 jaar de relatie te verbreken. Je begrijpt de afgelopen maanden waren voor mij een enorme rollercoaster. En daar zit ik nog steeds in want ik moet mijn draai vinden, er moet enorm veel geregeld worden en ik moet mijn verdriet verwerken. 

Ook wij hadden onze hoogte en diepte punten. Alle papa's en mama's zullen het wel met me eens zijn dat je relatie met een pasgeboren baby onder veel druk komt te staan zeker als je ook nog een peuter in huis hebt rondlopen. En dus zaten wij in een wat mindere periode maar ik had nooit verwacht dat we uit elkaar zouden gaan. Alles is op te lossen of uit te komen in mijn ogen, als je dat maar echt wilt en er samen aan wilt werken en ervoor wilt gaan. Maar toch zie ik achteraf ook dat het misschien zo heeft moeten zijn. Dingen gebeuren met een reden maar dat maakt het niet minder makkelijk.

Op Instagram lijkt alles misschien zo mooi en perfect maar dat is het op dit moment alles behalve. Ook in mijn leven gebeuren er vervelende dingen maar ik kies er vaak bewust voor om dingen die heel privé zijn niet te delen. Ook omdat ik positief in het leven sta en niet teveel wil zeuren. Maar om zoiets groots en ingrijpends kun je natuurlijk niet heen. Nu ik dit type lucht het me al op. Ik ben er eindelijk klaar voor om het aan iedereen te vertellen. Zo zullen jullie dingen ook beter begrijpen. Ik wil verder niet teveel in gaan op de redenen dat de relatie voorbij is want dat is verder privé.

Maeve en Beau wonen op dit moment volledig bij mij. Wat wel betekend dat ik eigenlijk de zorg voor hun alleen heb. Gelukkig helpen mijn ouders graag mee. Maar toch is het heel erg wennen en best zwaar. Een peuter van 2,5 en een baby van bijna een half jaar is een pittige combinatie. Waar ik aan de ene kant enorm van geniet maar wat mij aan de andere kant best wel uitput nu met al dat geregel en het verwerken van de breuk. 

Voor nu moet er de aankomende maanden erg veel geregeld worden alimentatie, omgangsregeling, gezag en ga zo maar door. Gelukkig is het huis en onze spullen nu wel al helemaal geregeld en uitgezocht. En ik kon ik in mijn huis blijven wonen samen met Maeve en Beau.

Ik hoop dat jullie nu een beetje beter begrijpen wat ik mee maak. En dat ik daardoor soms dus wat afwezig ben, het wat langer duurt voor je een reactie krijgt of het eventjes duurt voordat er bijvoorbeeld een review online komt. 

XOXO

4 opmerkingen

 1. Zo een scheiding is altijd pijnlijk...Je gaat er nooit van uit dat het ook anders kan lopen. Ik wens je veel sterkte toe en ook dat alles straks goed geregeld is. Pak je rust en de tijd voor je mooie kinderen, dat bloggen komt wel weer. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat knap dat je dit wilt delen. Het lijkt me erg heftig maar jij kan dit. Je bent super sterkt en een hele lieve mama. Dikke kus voor jou en de kids.xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Robin, wat heftig. Had ik niet verwacht. Ik was deze week niet zo actief op Insta en vandaag lees ik dit voor het eerst. Ik vind het heel erg voor je en wens je heel veel sterkte toe. Gelukkig is je familie er voor je en kun je met je twee kleintjes in je huis blijven wonen. Hele dikke knuffel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heftig zeg! Vooral als het onverwacht komt, veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig