NIVEA ZONNEBRAND FACTOR 50 VOOR DE GEVOELIGE HUID

Nog meer zonnebrand?! Nu we steeds meer zonnige dagen krijgen ben ik vol op zonnebrand aan het testen. Zodat jullie deze zomer een beeld hebben welke zonnebrand het beste bij je behoeftes past en welke je gaat aanschaffen. Vandaag NIVEA factor 50 zonnebrand producten speciaal voor de gevoelige huid. Want iedereen wil natuurlijk zorgeloos kunnen genieten in de zon.
NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive Zonnespray SPF 50+
Naast de lijn voor volwassenen introduceert NIVEA ook een formule speciaal voor de gevoelige kinderhuid: NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive. De lijn met SPF 50+ is extra waterbestendig en heeft de hoogste zonbeschermingsfactor. Daarnaast is deze ongeparfumeerd en daardoor nog geschikter voor de meest gevoelige kinderhuid. Hij komt in een handige spray fles maar plakt wel een beetje. Dit vind ik voor de kinderhuid wel minder een probleem als hij maar goed beschermt en waterproof is dat vind ik veel belangrijker. 

NIVEA SUN Sensitive UV Gezicht SPF 50+
Naast de zonproducten voor het lichaam bevat de NIVEA SUN Sensitive lijn ook een nieuwe formule speciaal voor de gevoelige gezichtshuid. De zonnecrème met zonbeschermingsfactor SPF 50+ heeft een verzachtende werking. Bovendien vermindert de hydraterende formule onmiddellijk het trekkerige gevoel bij huidreacties door de zon. De gezichtscrème heeft een lichte, niet-vette structuur. Hij plakt niet en je kunt redelijk snel daarna je make-up aanbrengen. Hij laat geen witte waas achter ik vind hem erg fijn.

NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect zonnespray SPF 50+
De NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect lijn is speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor de zon. De formule kalmeert de gevoelige huid en biedt betrouwbare bescherming tegen huidreacties veroorzaakt door de zon. De lijn met SPF 50+ biedt de hoogste bescherming tegen de negatieve effecten van uv-straling. Deze zonbeschermingsproducten zijn ongeparfumeerd en verrijkt met verzachtende ingrediënten zoals Aloë Vera. De lichte formule smeert makkelijk uit en is waterbestendig. Wel vind ik hem heel erg plakken. Vooral je handen na het insmeren plakken heel erg. Dat is op het strand niet zo handig met al dat zand dan zou ik liever een zonnebrand gebruiken waarbij dat niet is. Maar bij het zwembad heb ik er geen problemen mee. 

NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive Zonnespray SPF 50 300 ML €22,99
NIVEA SUN Kids Sensitive UV Gezicht SPF 50+ 50 ML €14,99
NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect zonnespray SPF 50+ 200 ml €20,99

Alle Nivea Sun producten voldoen aan de Hawaiiaanse wetgeving.
 Dit wil zeggen dat ze goedgekeurd zijn om het koraal te beschermen.

De NIVEA SUN producten zijn verkrijgbaar bij de drogist en in de supermarkt.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig