LANCOME GOODIEBAG UNBOXING

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij het Coucou event van Lancôme. In de Westergast Fabriek in Amsterdam werden we weer mega verwend. Ik laat je graag zien wat we allemaal mee naar huis hebben gekregen.
Er waren 3 verschillende kamers ingericht waar we kennis konden maken met de nieuwe producten. Zo hadden ze 2 nieuwe soorten foundations, nieuwe lipsticks, nieuwe kleuren blushes en de nieuwste geur La Vie Est Belle En Rose. Ook waren er visagistes aanwezig die met je hielpen met de goede kleur foundation uitkiezen. En welke blushes en lipsticks je goed zouden staan. Daarna konden we onze favorieten uitkiezen.

 Ook was er een Lancôme winkeltje waar je de producten kon ophalen die je het meeste aanspraken. Het was weer een goed georganiseerde avond met hapjes, drankjes en leuke live muziek. Lancôme geeft altijd mee de beste events. Na afloop gingen we naar huis met een goed gevulde goodiebag! Ik voelde me weer ontzettend verwend. Dankjewel Lancôme dat ik er weer bij mocht zijn! Dan laat ik jullie nu de producten zien die in mijn goodiebag zaten.
Lancôme La Vie Est Belle En Rose Eau de Toilette 
Lancôme komt weer met een nieuwe versie van het bekende La Vie Est Belle parfum. La Vie est Belle en Rose is de Eau de Toilette die Lancôme creëerde als expressie van puur geluk. Deze creatie is een moderne interpretatie van de pioen, het symbool van vreugde. La Vie est Belle en Rose nodigt alle vrouwen uit om het leven door een roze bril te bekijken. De houtachtige basis met iristoetsen die La Vie est Belle zo herkenbaar en iconisch maakt, wordt verhelderd en verfraaid met een boeket van verse bloemen. De krachtige kopnoten van bergamot en rode vruchten blijven hangen, terwijl de akkoorden van rozen en pioenen onweerstaanbaar helder aandoen.
50 ML: 85
100 ML: 119
Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation
Lancôme komt met 2 nieuwe foundations. Ik heb gekozen voor de Teint Idole Ultra Wear. Deze is verkrijgbaar in maar liefst 40 kleuren. Ik raad je dan ook zeker aan om hem te proberen in de winkel voordat je hem besteld. Zo weet je zeker dat je de goede kleur hebt. Dit is een hele dekkende foundation voor een perfecte teint de hele dag lang. Het biedt tot 24 uur optimaal comfort voor een ideale foundation zonder te hoeven bijwerken. Als frisse en smeltende foundation egaliseert Teint Idole Ultra Wear de teint voor een fluwelige, matte en onberispelijke finish.
30 ML: 47

Lancôme Bi-Facil Visage Gezichtsreiniging
Bi-Facil Visage Makeup Removing & Cleansing Bi Phased Micellar Water van Lancôme is een tweefasige reiniging en make-upremover die ideaal is om de make-up snel, gemakkelijk en efficiënt te verwijderen. De tweefasige formule lost de make-up op en houdt de overblijvende residu’s vast. Bovendien maakt hij de huid na gebruik zacht en fris. Ideaal voor hele dekkende foundation of als je veel make-up op hebt.
200 ML: 33,95
400 ML: 47
Lancôme Blush Subtil 
Deze blushes van Lancôme zijn heel sterk gepigmenteerd erg zacht en geven een langdurig en egaal resultaat. De poeder blijft langdurig zacht en luchtig. Ik heb de kleuren 356 en 330. Ze zijn verkrijgbaar in 8 kleuren.
45
Lancôme L'Absolu Mademoiselle Shine Lipstick
Deze lipsticks zijn zijdezacht en voelen op de lippen als een lippenbalsem. Het aanbrengen gaat daardoor ook erg gemakkelijk. Ze hebben een glanzende finish en zorgen ervoor dat je lippen intens gevoed, zacht en goed gehydrateerd zijn. Een groot voordeel is de balsemtextuur verrijkt met Proxylane en rozenolie die smelt op je lippen en zorgt voor glans, extra comfort en veel verzorging. Ik heb de kleuren 232 en 392.
37,50
Lancôme is te koop in de parfumerie, luxe warenhuizen zoals Bijenkorf en Hudson Bay en online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Wat een heerlijke goodiebag! Benieuwd naar de eau de toilette en de foundation!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig