OOTD: DOT DRESS AND LEATHER JACKET

Dat is lang geleden een outfit post. Ik was afgelopen week heerlijk buiten met een vriendin. We hebben weer een paar heerlijke dagen gehad en besloten naar het het bos te gaan en wat foto's te maken.
Ik ben mega fan van maxi jurken en heb vorige maand in de sale een paar hele mooie weten te scoren bij Costes. Waaronder deze met stipjes maar ook eentje met een bloemen print. Ik vind ze niet alleen leuk voor in de zomer maar ze kunnen ook in de winter. Ik style ze dan met een dikke panty en laarsjes. Een leuk jasje of dik gebreid vest erover en klaar ben je.
Ook kan ik niet zonder mijn nieuwe horloge van Danielle Wellington. Je zag hem een tijdje terug al voorbij komen op mijn Instagram. En ik draag hem sindsdien bijna dagelijks. Ik heb altijd en probleem met een mooi, goed passend horloge te vinden. Ik heb namelijk erg dunnen polsen en een horloge staat vaak nogal lomp bij mij of ze zijn heel zwaar. Maar met deze ben ik heel erg blij hij is perfect!
Ze hebben nu ook een leuke actie! 
Want wist je dat Daniel Wellington verwisselbare horlogebandjes heeft voor je horloge? Mis hun aanbod niet, want tot 10 april krijg je een gratis horlogeband bij de aankoop van een horloge, en ontvang een extra 15% korting met mijn code pastelsuitcase. Mijn code is geldig voor alle producten! Je hebt dan dus eigenlijk 2 horloges voor de prijs van 1 en nog eens 15% extra korting met mijn code.

Jurk: Costes | Jasje: Zara | Horloge: Danielle Wellington | Schoenen: Sacha Shoes |
Zonnebril: Loavies 

Dit artikel bevat een samenwerking.

1 opmerking

  1. Leuke jurk! Ik heb toevallig ook een jurkje met een polkadot printje van Costes. Daar woon ik zo'n beetje in haha, blijft mooi en zit heerlijk! Leuk gecombineerd ook met dat stoere jasje van Zara!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig