LA ROCHE POSAY ANTHELIOS ZONBESCHERMING VOOR HET GEZICHT

La Roche Posay gebruik ik al jaren! Maar nog nooit had ik een zonnebrand crème van ze gebruikt. Tijd om daar eens verandering in te brengen. Vandaag laat ik jullie 2 producten zien van de Anthelios lijn met SPF 50.
Wist je dat UVA straling er niet alleen is in de zomer maar het hele jaar door? UVA veroorzaakt geen verbrande huid maar maar veroorzaakt langdurige schade aan de huid. Denk aan huidkanker, huidveroudering, pigmentatie vlekken(of zwangerschapsmasker), zonneallergie en verergering van acne. Om jezelf goed te beschermen tegen de effecten van UVA straling wordt geadviseerd om zonbescherming in je dagelijkse routine te gebruiken zelfs als de zon niet schijnt!
La Roche Posay Anthelios Shake Fluide
Dit is een ultra-lichte zonbescherming voor de gevoelige gezichtshuid. En ik ben fan! Ik vertel je graag waarom. Het heeft een hoge bescherming met breed spectrum bescherming (UVA, UVB, infrarood en vervuiling) voor het gezicht. Dit heb ik echt wel nodig met mijn bleke huid die snel verbrand. Het is een vloeibare textuur dus schut daarom wel eventjes goed voor gebruik. Hij is onzichtbaar, plakt niet en is resistent tegen water, zweet en zand. Hij is geschikt voor alle huidtypes. En kan aangebracht worden rond de ogen want hij prikt niet in je ogen ideaal! Deze neem ik lekker mee op vakantie want hij is 50ML en mag dus ook in je handbagage koffertje.
50 ml €15,95
La Roche Posay Anthelios Shake Fluide
Heb je meer een gevoelige huid of een huid met zonne-intolerantie (dus die makkelijk allergisch reageert in de zon) dan is deze zonnespray perfect voor jou. Deze spray heeft een verkoelende nevel met matterende microdeeltjes en is heel gemakkelijk aan te brengen. De spray hoef je niet uit te smeren want heeft een onzichtbare finish. Ideaal dus ook voor onderweg of tijdens het sporten. De microdeeltjes pakken alle oorzaken van glimmen aan en absorbeert en controleert talg, zweet en vocht. De antioxidanten neutraliseren de schadelijke effecten van vrije radicalen. Het is factor 50+ en daarom erg geschikt voor mensen die snel verbranden. De verkoelende nevel verfrist, kalmeert en verzacht. Je gezicht gaat er niet van glimmen.
75 ml €12,50

Deze zonneproducten bestaan voor 100% uit organische zon filters. En heeft geen gevolgen voor het koraal.  


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Vooral de shake fluide vind ik fijn, die kun je ook over je make-up aanbrengen. Het enige nadeel vind ik dat ie best snel op gaat ;-). Ik ga er in ieder geval zeker een flesje van halen voordat ik op vakantie ga.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig