REVIEW: LILLYDOO LUIERS EN DOEKJES

Luiers en billen doekjes zijn iets waar je niet zonder kunt zodra je een kindje krijgt. Ik heb de afgelopen 2,5 jaar al enorm veel merken en verschillende soorten luiers geprobeerd. Sommige bevielen erg goed en andere lekte al door bij het kleinste beetje plas. Ik was al een tijdje benieuwd naar de luiers van LILLYDOO. Je weet wel die met die mooie printjes! Ik heb ze afgelopen weken bij Beau geprobeerd en vertel jullie graag hoe ze zijn bevallen.
Als ik ergens een grote hekel aan heb dan is het wel het sjouwen met pakken luiers. Nu ik 2 kindjes heb bekend dat dubbel zoveel mee sjouwen. Daar heeft LILLYDOO iets op gevonden. Je kunt bij hun de luiers los per pak bestellen of meteen een hele maandbox. Zo weet je zeker dat je niet ineens zonder zit. En het makkelijke van alles ze worden zo bij je thuis bezorgd. Bestel je een maandbox dan bespaar je ook nog eens tot 25% ten opzichte van losse pakken. 
Er zijn 6 verschillende maten luiers. Let wel goed op als je gaat bestellen want de maten/kilogram zijn anders dan je gewend bent van de meeste andere luier merken. Ik ging hier zelf namelijk ook al de mist mee in. Het eerste wat me opviel zijn dat de luiers van Lillydoo super zacht zijn. Ook zijn ze vrij van parfum en hebben ze heel veel schattige printjes. De luiers hebben een goede pasvorm en Beau is er niet langs of doorheen gelekt, ook niet s'nachts. Dit in tegenstelling tot Zwitsal luiers. Daarbij lekken zowel Maeve als Beau allebei standaard door. Alle producten van Lillydoo worden niet getest op dieren erg prettig om te weten. 
Ze hebben heel erg veel verschillende printjes hoe leuk is dat?! Alleen daarvoor zou ik ze al kopen. Ik ben echt een sucker voor dit soort dingen. Ook komen de luiers in een hele mooie doos binnen die zelfs helemaal versierd is aan de binnenkant. Ze verkopen naast luiers en doekjes ook huidverzorging en verschoning matjes. 
Ze hebben 2 soorten billendoekjes, de 99% water variant en de sensitive variant. Ik heb ze allebei geprobeerd en bevallen erg goed. Mijn voorkeur gaat uit naar de 99% water variant. Deze zijn goed vochtig waardoor ik sneller en makkelijker de billetjes schoon kan maken. Allebei de doekjes zijn erg zacht, parfum-vrij en 100% biologisch afbreekbaar. 

Je kan je favoriete design kiezen, de termijnen bepalen en je persoonlijke maandelijkse box luiers op elk moment uitstellen of stopzetten.
PS: Ongeopende verpakkingen te kleine luiers kan je gratis retourneren!
www.lillydoo.com/nl/

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig