NIEUW IN NEDERLAND SKINACADEMY

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor de verzorging van hun huid voor pure en zuivere producten, met zo min mogelijk overbodige ingrediënten. Nieuw op de Nederlandse markt is het Engelse merk SKINACADEMY. De PURE-lijn is geschikt voor alle huidtypes.

Deze lijn is volledig ontwikkeld zonder kunstmatige kleur en geurstoffen, om de huid op een milde wijze optimaal te verzorgen om huidirritaties te voorkomen.
SKINACADEMY PURE Cleansing Micellair Water
Ik ben dol op micellair water ik gebruik het elke dag om mijn make-up te verwijderen. Het is een effectieve en snelle manier om zorgvuldig je gezicht te reinigen. Dit is een reiniger op waterbasis die 'micellen' bevat. Dit zijn microscopisch kleine structuren die overtollig talg en vuildeeltjes aan zich kunnen binden. De samenstelling is vrij van kleurstoffen en parfum. Hij bevat panthenol, Aloë Vera en Groene-Thee extract die de huid perfect reinigen en verzorgen. Het is een kalmerende en zachte formule een prima basic product die doet wat hij moet doen.

SKINACADEMY PURE Daily Moisturiser 
Mijn huid kan altijd wel wat extra hydratatie gebruiken. Deze dagcrème met SPF 15 bevat naast Aloe Vera, Groene-Thee extract een mix van voedende ingrediënten zoals glycerine, panthenol en sheabutter. Bisabolol en Kamille-extract kalmeren de huid, verminderen roodheid en verzachten huid irritaties. De UVA en UVB filters met SPF15 beschermen je huid tegen schadelijke invloeden van de zon en helpen vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. 

SKINACADEMY PURE Mouisturising Eye Cream 
Ik kan niet zonder een oogcrème de huid rondom mijn ogen is namelijk erg snel droog. En ook heb ik veel last van donkere kringen. Deze milde, niet vette oog crème hydrateert en verzacht de oogcontouren op basis van Aloë Vera, Groene Thee, Vitamine E, Jojoba olie en Bisabolol. De formule kalmeert de ooghuid, vermindert vochtophoping rondom de ogen en zorgt voor een opvallend frisse en uitgeruste blik. 
 SKINACADEMY PURE Cleansing Facial Wash 
Deze reinigingsgel verwijdert je make-up en onzuiverheden. Wel moet ik zeggen dat ik hem voor waterproof mascara niet sterk genoeg vind. Daarvoor had ik een speciale oogmake-up remover nodig. Wel verfrist hij mijn huid en zorgt ervoor dat hij na het reinigen lekker zacht aanvoelt. In contact met water verandert de gel in een zacht schuim. Die je huid heerlijk fris en schoon achterlaat. Ook dit product bevat Aloë Vera, Groene Thee en werkzame stoffen zoals Panthenol, Glycerine en Keratine. 


SKINACADEMY PURE Cleansing Facial Scrub 
1 á 2 keer in de week gebruik ik een face scrub die mijn dode huidcellen verwijdert. Deze Cleansing Facial Scrub zorgt ervoor dat mijn huid weer mooi glad en zacht wordt. Aloe Vera en Groene Thee extracten helpen bij het hydrateren en kalmeren van de huid. De toegevoegde Glycerine en Panthenol verzorgen de huid en helpen uitdroging van de huid te voorkomen. 
Ik vind het al met al een hele fijne basic lijn zonder poespas. Heel betaalbaar en zeker het proberen waard. Skinacademy heeft als doel om kwalitatief hoogwaardige gezichtsverzorging te ontwikkelen voor een betaalbare prijs. Dit is ze zeker goed gelukt. Ik zou alle producten aanraden alleen als je net als ik waterproof make-up gebruikt zou ik de Face Wash laten staan. 

 De producten van Skin Academy zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Etos. 

SKINACADEMY PURE Cleansing Micellair Water 5,99/200ml
SKINACADEMY PURE Cleansing Facial Wash 5,99/150ml
SKINACADEMY PURE Cleansing Facial Scrub 5,99/75ml
SKINACADEMY PURE Daily Moisturiser 6,99/50ml
SKINACADEMY PURE Mouisturising Eye Cream 6,99/25ml

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig