BLUE M TANDENBORSTEL EN TANDPASTA'S

Tandenpoetsen, we doen het als het goed is twee keer per dag. Het is onmisbaar voor het verwijderen van tandplak, het tegengaan van mondziekten, voor een frisse adem en voor het behoud van gezonde witte tanden en tandvlees. Wist je echter dat de dikte van je tandpasta, de samenstelling ervan en de hardheid van je tandenborstel hét grote verschil maken als het aankomt op een daadwerkelijk effectieve poetsbeurt? Afgelopen tijd heb ik de tandenborstel en tandpasta's van BLUE M getest en ik vertel jullie er graag meer over.
Blue M Tandenborstel
Veel mensen denken dat het poetsen van de tanden met een harde tandenborstel het beste is. Het gebruik van een zachte tandenborstel is echter de beste manier om de zachte en ook harde weefsels in de mond optimaal te verzorgen, zonder te beschadigen. Deze tandenborstel van Blue M is ook geschikt voor gevoelige tandhalzen. Dus ideaal als je terugtrekkend tandvlees hebt. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik vooral fan ben van elektrisch tanden poetsen. Ik neem alleen op reis of met een nachtje weg een normale tandenborstel mee. Ik heb toch altijd het gevoel dat met elektrisch poetsen mijn tanden toch net een beetje schoner worden. Wel lagen deze tandenborstels erg makkelijk in de hand en vond ik dat ze hun werk goed deden. Ik ga ze dus zeker nog bewaren. Zodat ik ze mee kan nemen op vakantie aankomende zomer. 
Blue M Tandpasta zonder fluoride
Deze fluoridevrije tandpasta heeft een unieke samenstelling met o.a. honing, xylitol en lactoferrine deze zorgen voor een optimale tandverzorging. Hij ruikt en smaakt heerlijk fris. Hij helpt tanden en tandvlees gezond te houden. Hij is ook geschikt voor de dagelijkse verzorging van implantaten omdat het geen fluoride bevat. Het is pH-neutraal, vrij van schurende bestanddelen en draagt bij aan het behoud van witte tanden.

Blue M Tandpasta met fluoride
Op verzoek van verschillende tandartsen heeft Blue M ook een tandpasta met fluoride ontwikkeld. Hij bevat naast actieve zuurstof uit o.a. honing ook xylitol en lactoferrine om de tanden dagelijks optimaal te verzorgen. Ze willen zo natuurlijk mogelijk zijn en daarom is gekozen voor een fluoridevariant die ook in de natuur voorkomt, te weten calciumfluoride, in plaats van de veel gebruikte chemische variant sodiumfluoride of tinfluoride. Deze tandpasta verbetert de conditie van het tandvlees, helpt tegen gaatjes en bij een slechte adem. Hij smaakt en ruikt heerlij fris. 

Ik heb altijd hele gevoelige tanden en wissel daarom niet vaak van tandpasta. Bij de tandpasta's van Blue M had ik geen last van gevoelige tanden of tandvlees. Ik was daarom blij verrast, wel vind ik ze erg prijzig. 

Blue M Tandenborste9,95 3 stuks 
Blue M Tandpasta zonder fluoride 75ML 12,50 
Blue M Tandpasta met fluoride 75ML 12,50


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig