I COLONIALI HYDRA BRIGHTENING LIJN

Een voor mij helemaal nieuw merk is I COLONIALI. Toen ik de kans kreeg om hun producten te proberen greep ik die kans met beide handen aan. Ze hebben 3 lijnen de Age Recover, Hydra Brightening en de Mattifying & Pureness lijn. Ik heb 2 producten uit de Hydra Brightening lijn die ik jullie vandaag ga laten zien.
Het Italiaanse huidverzorgingsmerk I Coloniali incarneert historische apothekersgeheimen die zijn gecreëerd op basis van kostbare specerijen en kruiden en combineert deze met moderne moleculaire wetenschap. Het merk maakt gebruik van eeuwen oude schoonheidsremedies en is geïnspireerd op de natuur. Elk product bevat waardevolle ingrediënten zoals mirre, saffraan, zwarte rijst, lotus, gecombineerd met de kracht van hedendaagse technologieën. 

De Hydra Brightening gezicht verzorgingslijn is verrijkt met zwarte rijst en extract van engelwortel, ingrediënten die van oudsher in het Verre Oosten bekend staan om hun revitaliserende krachten. Zwarte rijst is een zeer krachtig antioxidant dat sinds duizenden jaren in China wordt geteeld. Het is rijk aan antioxidanten en bevordert het cellulair metabolisme wat de elasticiteit en zachtheid van de huid verhoogt. Engelwortel, een rijk ingrediënt wat in de oudheid gebruikt werd als een melanine remmer die de huid verlicht en verheldert. Engelwortel speelt een cruciale rol in de hormonale balans en geeft de huid haar levendigheid terug. Dankzij moderne moleculaire wetenschap werken de essentiële ingrediënten tot diep in de huid, wat de effectiviteit boost. De producten uit deze lijn werken intens hydraterend en werken verhelderend en verzachtend op de huid.
Thirst Quence Sleeping Mask 
Dit lichte en heerlijk ruikende Thirst Quence Sleeping Mask van I Coloniali werkt hydraterend en verhelderend. Het zorgt ervoor dat je wakker wordt met een heerlijk zachte en fris uitziende huid. De waterachtige textuur laat voortduren actieve ingrediënten vrij, waardoor je huid de juiste hydratatie krijgt. De formule is rijk aan krachtige hydraterende en regenererende stoffen zoals hyaluronzuur, een rimpel opvullend ingrediënt dat de zichtbare signalen van huidveroudering voorkomt. De mix van zwarte rijst en engelwortel hebben huid verhelderende eigenschappen. Je huid gaat er helemaal van stralen. 
  75ML 35,70
Pure Radiant Rich Cleansing Reinigingsmousse
De I Coloniali Pure Radiant Rich Cleansing Reinigingsmousse is geschikt voor de normale en gecombineerde huid. Het ruikt heerlijk fris ik krijg er zelf een sauna gevoel bij. De mousse reinigt er grondig je gezicht maar respecteert wel de pH waarde. Ik gebruik heb overigens niet voor mijn oog make-up. De unieke formule is verrijkt met zwarte rijst en engelwortel dat regenererend en verhelderend werkt. Hij doet goed zijn werk en je gezicht voelt heerlijk fris en schoon erna. 
 150ML €21,42

Ik ben blij verrast door dit merk en ik gebruik het erg graag. Ook ben ik heel benieuwd naar de andere producten in hun assortiment. 

De producten zijn vanaf nu online verkrijgbaar bij Douglas. 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Ziet er goed uit, mooie verpakkingen, vooral die dop is heel apart! En goede ingrediënten, ik hou wel van verhelderende producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er goed uit! Wat heb je trouwens mooie foto’s gemaakt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig