AVEDA INVATI ADVANCED

Één van mijn favoriete haarverzorging merken is AVEDA! Ik gebruik veel producten van hun en ben er altijd erg tevreden over. Een tijdje terug heb ik via Instagram de Invati Advanced lijn gewonnen. Deze lijn beschermt het haar van afbreken. Ideaal voor mij als net bevallen mama.
Aveda Invite Advanced Exfoliating Shampoo
Deze shampoo reinigt, exfolieert en vernieuwt zachtjes de hoofdhuid, met van wintergroen afkomstig salicylzuur, en verwijdert opgebouwde resten die de poriën kunnen verstoppen. De voedende, kleurveilige formule reinigt het haar en ontklit ter bescherming tegen het afbreken tijdens het aanbrengen van shampoo. Zorgt voor een optimale basis voor dikker, voller uitziend haar.
 
Aveda Invite Advanced Tickening Conditioner 
De conditioner verdikt en voed direct het haar zodat het beschermt wordt tegen het afbreken. Sterker haar van de wortel tot de puntjes dankzij aminozuren. Het haar ziet er de hele dag dikker en voller uit.
 
Aveda Invite Advanced Scalp Revitalizer
De Aveda Invati Advanced Scalp Revitalizer vermindert haaruitval als gevolg van afbreken ervan. De formule met mandarijnschillen en Japanse duizendknoop stimuleren de aanmaak van keratine, een belangrijke bouwsteen van het haar. Biologisch gecertificeerde amla heeft een verdikkende werking, en geeft het haar vanaf de aanzet een lift. Het resultaat is dikker en voller haar.  
 
De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas. 
 
Aveda Invite Advanced Exfoliating Shampoo 200 ml  €32
Aveda Invite Advanced Tickening Conditioner 200ml  €34,50
Aveda Invite Advanced Scalp Revitalizer 150ml  €69
 
Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.2 opmerkingen

  1. Dat klinkt goed dat kan mijn haar ook wel gebruiken!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt geweldig! Ik ben nog niet bekend met de producten van Aveda, de scalp revitalizer vind ik heel interessant!.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig