COLLISTAR ZONVERZORGING

Onmisbaar tijdens die eerste weekendjes weg, zonnige citytrips, tijdens de zomer- én winterzon vakanties is natuurlijk zonnebrand. De Collistar zonverzorging, Special Perfect Tan, breidt uit met drie innovatieve zonproducten die de allerbeste bescherming bieden tegen schadelijke UV stralen. 
Collistar Protective Crystal Sticks SPF 50+
Het eerste en meest innovatieve product dat gelanceerd wordt is deze 100% transparante stick. Het is ontwikkeld om de meest kwetsbare delen van het lichaam en het gezicht te beschermen tegen UW stralen, vrije radicalen en schade door de ozon. Deze super handige stick is ook nog eens waterproof en bevat Schisandra Chinensis, een speciaal plantenextract dat de aanmaak van collageen bevordert zodat de huid stevig en veerkrachtig blijft. De formule is een transparante olie-gel in vaste vorm. Hij is ideaal voor alle huidtypes, inclusief de snel geïrriteerde huid. Hij plakt niet en laat geen zichtbare resten achter op de huid. Het trekt ook nog eens binnen enkele seconde in. En door het handige formaat past hij ook in je handtas. 
 25 ml: € 29,99 

Collistar Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt
Daarnaast komt er een limited edition van de eerste én meest geïmiteerde bruiningsspray in de beautywereld: de Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt. Speciaal voor deze zomer hebben ze er gouden glitters aan toegevoegd. Ze geven een prachtig glinsterend effect in de zon. De spray is ook nog eens erg verfrissende door de Aloe milk en de formule bevat kostbare microparels die de huid doen oplichten voor een prachtig stralende en gebruinde teint. Het elimineert doeltreffend het uitdrogende effect van zon en zeezout. De spray kan alleen of over de zon bescherming worden gebruikt. 
400 ml: € 26,49 

 Collistar Intensive Utra-Rapid Supertanning Treatment SPF20
Als laatste de Collistar Intensive Utra-Rapid Supertanning Treatment met SPF20. Dit is de bestseller van Collistar en is nu ook verkrijgbaar met SPF 20 voor een nog betere bescherming. Door de toenemende vraag naar medium-hoge SPF zonbescherming die nog steeds in recordtempo een intense bruining biedt, introduceert Collistar met trots deze bruiningsversneller. Zelfs tijdens de eerste zonnige dagen in het seizoen en wanneer de zon nog niet zo fel schijnt en biedt nu bijna drie keer meer bescherming zodat je veilig kunt genieten van elke minuut onder de zon. Na enkele dagen gebruik zag ik inderdaad al dat ik bruiner ben dan normaal. Ook als je niet in de directe zon zit. 
200 ml: € 34,49
 Collistar is te koop bij de parfumerie en online.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Zo een snelle tanning is wel wat voor mij, het duurt altijd zo lang voordat ik een beetje kleur heb!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig