TONYMOLY I'M REAL SHEET MASKERS

Ik ben dol op gezicht maskers en gebruik het zeker 2-3 keer in de week. Nieuw van TONYMOLY zijn de I'm real maskertjes verkrijgbaar in 12 varianten. Ik laat je er vandaag graag 3 daarvan zien. 
Tony Moly I'm Real Pearl Sheet Mask
Dit masker geeft je een stralende huid, het bevat namelijk parel extracten. De parel extracten zorgen ervoor dat de huid tot leven komt en gaat stralen. Als jij last hebt van een doffe of vage huid dan zal dit masker zeker wonderen doen. Je huid knapt er echt van op. Breng het masker aan op een droge en gereinigde huid. Laat het daarna 20-30 minuten intrekken. Verwijder daarna het masker en wrijf de resten van het serum in op je gezicht totdat alles is ingetrokken.  
Tony Moly I'm Real Acerola Sheet Mask
Dit masker geeft je huid een extra boost. Het bevat namelijk Acerola extracten. Dat is een fruitsoort met heel veel vitamine C en behoort dus niet voor niks tot de meest gezonde fruitsoort ter wereld. Door dit bijzondere ingrediënt zorgt het masker ervoor dat een droge huid wordt voorkomen en je weer een stralend gezicht krijgt. Dit is ook meteen mijn favoriete masker van de drie. Dit omdat ik erg last heb van een droog gezicht de laatste tijd. Mijn gezicht is erg goed gehydrateerd erna! Breng het masker aan op een droge en gereinigde huid. Laat het daarna 20-30 minuten intrekken. Verwijder daarna het masker en wrijf de resten van het serum in op je gezicht totdat alles is ingetrokken.  
Tony Moly I'm Real Seaweed Sheet Mask
Dit masker voedt de huid van je gezicht intens. Het bevat namelijk zeewier dit is intens hydraterend. Wat zorgt voor een gezonde, zachte en stralende huid. Verder wordt je huid gereinigd en gekalmeerd. Zeg maar doei tegen een vermoeide of geirriteerde huid. Het ruikt ook nog eens lekker fris. Je ziet al meteen verschil na 1 keer. Breng het masker aan op een droge en gereinigde huid. Laat het daarna 20-30 minuten intrekken. Verwijder daarna het masker en wrijf de resten van het serum in op je gezicht totdat alles is ingetrokken.  

De maskers zijn o.a. te koop bij De Boozyshop. Voor de prijs van €5,95 per stuk. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig