HET KAMERTJE VAN FILOU

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Voorstellen
Hi! Mijn naam is Mirjam Hart. Samen met mijn vriend Bram en kinderen Noah (13), Eli (4) en Filou (bijna 2) wonen we in Zwaag in Nooord-Holland. Op mijn blog Een Goed Verhaal schrijf ik veel over duurzaak wonen en leven, maar deel ik ook interieur inspiratie (kinderkamers zijn favoriet!, makkelijke diy's en leuke uitjes. In dit artikel geef ik jullie een kijkje in de kinderkamer van onze jongste. 
 Anderhalf jaar geleden zijn we in dit huis komen wonen. Voor de babykamer had ik een bohemian stijl in gedachten. Ons oude vloerkleed zou er op de vloer liggen en de muren zouden wit blijven met alleen wat boho accessoires hier en daar. Toch werd de kamer maar niet zo gezellig als ik in gedachten had.
Inmiddels is het ledikant ingeruild voor het daybed van Karwei. Ik ben nog op zoek naar een mooi hemeltje dat ik boven het hoofdeinde kan hangen, maar dit wil ik het liefst tweedehands. Ons huis proberen we namelijk zo duurzaam mogelijk in te richten. Dat wil zeggen: Veel natuurlijke materialen en veel tweedehands items.
 Toen de nieuwe kleur van het jaar van Flexa bekend werd: Spiced Honey, wist ik meteen dat ik daarmee aan de slag wilde. Het ledikant en de commode kregen de nieuwste trendkleur en op de muur ging ik aan de slag met de kleur Pink Nudity en schilderde een cirkel ook in de kleur Spiced Honey.
 Op de muur achter de commode kwam een gezellig bloemenbehangetje van Kwantum. Ineens was de kamer knus en sfeervol: precies zoals ik het wilde! Ben je nieuwsgierig naar de verschillende looks van onze babykamer? Dan kun je HIER even een kijkje nemen.
 De vlaggetjes aan de muur bestelde ik bij Afkes. De vlaggen zijn gekleurd met natuurlijke kleurstoffen (bloemen, planten en groenten). De ronde waaiers zijn van Return to Sender. Ze zijn fairtrade en daarom vind ik ze extra leuk. Het konijn aan het houten kapstokje (gekocht bij Little Dreamers) is van Fabels out of Vintage en werd gemaakt van een oud gordijn. Het luipaardje op de grond kocht ik nieuw. Ik ben namelijk dol op luipaardprintjes, dus ik vond dat dit in de babykamer dan ook zeker niet mocht ontbreken. 
Meer zien van ons huis? Je kunt mij volgen op INSTAGRAM en natuurlijk op mijn BLOG!
Liefs, Mirjam

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig