BEAU 6 MAANDEN & SCHEMA

Beau  werd gisteren alweer 6 maandjes oud. Tijd voor een update!
We zijn toevallig deze week bij het Consultatie Bureau geweest en Beau is gewoon alweer 7,5 kilo en 70 cm groot. Zijn hoofdje zit wel wat onder het gemiddelde maar verder is hij gemiddeld en zelfs met zijn lengte wat erboven. 

Ook slaapt hij al sinds een maand of 3 helemaal door waardoor we nachten van 11,12 uur hebben. Hij krijgt vaak de laatste fles om 21.30-22.00 uur en slaapt daarna door tot 09.00-09.30 uur. Hoe fijn is dat!

Beau krijgt meestal 4 flesjes op een dag heel soms 5 dan zit hij vaak in een sprongetje. Hij krijgt dan flesjes van 180ml water met 6 schepjes melk. Ook heeft hij koemelk allergie waardoor wij hem pepti geven. 

Het is een erg blij en lief mannetje, heel rustig en snel tevreden. Zo kan hij rustig een uur op je schoot zitten rond kijken en spelen. Hij kan ook zichzelf heel makkelijk vermaken maar vind het ook erg leuk om te ravotten. Ook het contact met zijn grote zus vind hij erg interessant en ze zoeken elkaar ook steeds meer op. Ik zie ze over een tijdje al helemaal samen spelen. Zo lief! 

Qua ontwikkelingen doet hij het erg goed hij loopt zelfs een beetje voor. Hij kan van zijn buik naar zijn rug rollen en ook omgedraaid. We mogen hem dus echt niet meer ergens alleen laten liggen waar hij vanaf zou kunnen rollen. Ook verwacht ik dat hij aankomende maand los kan zitten dat gaat niet lang meer duren. Hij stopt alles wat los en vast zit in zijn mond. Ik verwacht dat het ook niet lang meer duurt voordat de eerste tandjes zullen gaan doorkomen.

Hij is met alles een stuk sneller dan Maeve zo zie je maar hoeveel kindjes kunnen verschillen. Alleen waar Maeve alle hapjes altijd zo op heeft moet Beau er nog niet veel van hebben. Het is max. 5 hapjes en dan is hij er al weer klaar mee. Vaak spuugt hij het daarna ook nog uit. Maar het gaat gaat wel al steeds wat beter. Wat me ook erg opvalt is dat hij dingen net zo lang probeert totdat het hem lukt. Zo leuk om te zien. Een echte doorzetter dus. 

Zijn haartjes beginnen ook steeds blonder te worden. Ik denk dat hij helemaal wit gaat worden. En dan met zijn licht blauwe oogjes een knappe verschijning. Verder doet hij het super goed en kan ik niet wachten tot dat hij mee op de fiets kan. Heerlijk fietsen met zijn drietjes deze zomer!

Dit was alweer de update van Beau. Ik zal over een tijdje weer een vervolg maken.

2 opmerkingen

  1. Wat fijn dat het zo goed gaat! Leuk om te lezen, ook al heb ik zelf (nog!) geen kids :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vrolijk mannetje en wat doet hij het goed!:)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig