AVEDA RINSELESS REFRESH

Als er één haarverzorging merk is waar ik veel producten van heb dan is het wel AVEDA. Ze hebben een erg breed assortiment. En zijn ook heel bewust bezig met het milieu. 
Nieuw is de Aveda Rinseless Refresh. April is Earth Month en bij Aveda besteden ze daar extra aandacht aan. Zij ondersteunen waterprojecten om drinkbaar water mogelijk te maken in ontwikkelingslanden. Dit product bespaart je namelijk water en dus ook geld. Het zorgt ervoor je het haren wassen nog wat langer kunt uitstellen. Ik vertel je er graag meer over.

Deze lichte, vloeibare spray reinigt de hoofdhuid en verfrist je haar. Door de micellaire niet uitspoel technologie. Het verfrist haar en textuur onmiddellijk. Spray het op je haar de tweede dag na het wassen het helpt niet alleen tegen pluizen maar zorgt er ook voor dat je haar tot 72 uur langer schoon blijft. Het heeft een lichte, flexibele fixatie om je haar te stylen. Het bevat Aveda's eigen pure-fume aroma met jasmijn, gecertificeerde mandarijn, citroen, ylang ylang en andere pure bloemen en planten extracten. Je kunt het ook veilig gebruiken op gekleurd haar en is voor 97% op een natuurlijke manier wijze verkregen. Het is geschikt voor alle hoofdhuid types en haar texturen. Het is ook niet getest op dieren!

Aveda is o.a. te koop bij DOUGLAS.

200 ML €30,00

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Lijkt mij heerlijk om tussen 2 wasbeurten te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nog niet bekend met de producten van Aveda maar nu wel benieuwd geworden. Producten die het pluizen tegengaan zijn altijd welkom. Ben ook erg nieuwsgierig geworden naar de geur.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig