DRS LEENARTS GEZICHT VERZORGING

Ik ken de producten van DRS LEENARTS eigenlijk vooral van de baby verzorgingslijn. Ik gebruikte ze bij Maeve altijd al en nu voor Beau ook weer. Ik ben vooral fan van de bergzalf en de droge huid zalf. Ook heb ik alvast de verkoelende lotion in huis gehaald mocht Maeve binnenkort de waterpokken krijgen. Maar waar ik eigenlijk nog nooit echt goed naar heb gekeken zijn de verzorgingsproducten voor volwassenen. Het leek me dan ook erg leuk om een dag en nacht crème te proberen.
Over Drs. Leenarts
Marjolein Leenarts is medisch specialist in huidziekten, ofwel dermatoloog. Met veel plezier werk zij in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk – een ziekenhuis dat bekend staat om haar expertise op het gebied van huid- en brandwonden. De laatste jaren zien we het aantal gevallen van huidallergie fors toenemen. In Europa heeft reeds 1 op de 4 personen last van een huidallergie! Deze toename wordt o.a. veroorzaakt door het gebruik van parfum of conserveringsmiddelen. Ben je eenmaal allergisch voor een bepaalde stof, kom je er nooit meer van af. Veel cosmeticamerken gebruiken termen zoals ‘natuurlijk parfum’ of ‘hypoallergeen’. Allemaal claims die niets zeggen over de kwaliteit van het product of het gevaar op een allergische reactie. Om deze reden heeft zij een eigen productlijn ontwikkeld met alleen ingrediënten die écht wat doen voor je huid. In 2018 ontvingen haar producten het internationale keurmerk ‘Allergy Certified’.
Drs. Leenarts Dagcréme SPF 25
Nu het weer steeds zonniger begint te worden gebruik ik graag gezicht crèmes die een SPF bevatten. Dit is voor mij een echte must! Zeker omdat ik heel snel verbrand maar ook wil ik mijn huid goed beschermen. Ze zeggen zelfs dat je het beste het hele jaar door SPF op je gezicht kunt gebruiken. Deze dagcrème met SPF 25 heeft zowel een verzorgende als een beschermende werking. Ingrediënten zoals niacinamide en glycerine zorgen voor herstel van de huidbarrière. De combinatie van sheabutter en kokosolie zorgen voor een heerlijk zachte, gezonde huid. Deze dagcrème met SPF 25 bevat verantwoorde organische UV-filters (UVA én UVB). Deze filters staan bekend om de zeer lage kans op een allergische reactie. UV-bescherming is heel belangrijk voor iedereen die de huid wil beschermen tegen huidveroudering en zonneschade. Het is geschikt voor elke huidtype. Daarom is deze dagcrème parfumvrij en allergeenvrij. Het heeft een handig pompje wat erg hygiënisch werkt. Ik vind het een erg fijne crème die mijn huid goed voed en daardoor heerlijk zacht aanvoelt. 
50 ML 15,95

Drs. Leenarts Dag & Nachtcréme
Deze Dag & Nachtcrème van Drs Leenarts heeft een verzorgende, hydraterende en herstellende werking. Ingrediënten zoals niacinamide en glycerine zijn echte probleemoplossers en zorgen voor herstel van de huidbarrière, die beschadigd kan zijn door blootstelling aan de zon, kou of omdat je van nature een droge huid hebt. Een gezonde huidbarrière voorkomt dat de huid te veel vocht verliest, bovendien beschermt het de huid tegen invloeden van buitenaf. Ingrediënten als sheabutter en kokosolie zorgen er voor dat je gezicht optimaal gehydrateerd en verzorgd wordt, je huid zal zacht aanvoelen. Mijn huid is rond deze tijd van het jaar nog erg droog. Maar deze crème voedt hem genoeg in de nacht en maakt hem heerlijk zacht. Een echte aanrader dus!       
50 ML 13,95
Het verschil met de Drs Leenarts Dagcrème SPF25 is dat deze Drs Leenarts Dag & Nachtcrème geen zonnefilters bevat. De Dag & Nachtcrème is dus geschikt voor ’s nachts en voor iedereen die overdag liever een crème zonder UV filters aanbrengt.
De producten van Drs. Leenarts zijn te koop bij Etos of online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Lijken me fijne producten! Ik heb er een tijdje geleden ook naar staan te kijken in de Etos. Ik denk ook voor een dagcrème met factor.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig