KIEHLS ULTRA FACIAL CREAM & TONER

Een merk wat ik al jaren gebruikt en wat me eigenlijk nog nooit heeft teleurgesteld is KIEHL'S. Zo is de Ultra Facial Cream al jaren één van mijn favoriete gezichtscrèmes. De Ultra Facial Toner heb ik echter nog nooit geprobeerd. Ik kon dus niet wachten om hem te gaan proberen. 
Kiehl’s is een skincare merk wat in 1851 in Amerika door apotheker John Kiehl is opgericht. Sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldberoemd merk met meerdere prijs winnende producten in het assortiment. De Kiehl’s Ultra Facial Cream is er hier één van. 
Kiehl's Ultra Facial Toner
Ik gebruik dagelijks een toner om mijn gezicht te reinigen. Deze melkachtige toner met een evenwichtige pH waarde en zonder alcohol is ideaal. Hij verwijdert make-up resten en vuil van je gezicht die achtergebleven zijn na het reinigen. Je brengt het aan op een wettenschijfje en wrijft het zo over je gezicht. Het irriteert je huid niet en zorgt er juist voor dat je kalmeert en wordt gehydrateerd. Na deze stap ben je helemaal klaar om een crème aan te brengen.  
250 ML €20
De Ultra Facial Cream is een 24-uur durende vochtinbrengende crème met een luchtige textuur die het vochtverlies van de huid vermindert door het vocht uit de omgevingslucht te halen. Mijn huid is goed gehydrateerd, trekt niet meer en is zijde zacht. Ook trekt de crème snel in.Te gebruiken in de ochtend en avond. Het is zeer geschikt voor de vochtarme huid.
 50 ML €28 

De producten van Kiehls zijn o.a. te koop bij de Bijenkorf en online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig