HET KAMERTJE VAN NOMI NOE

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
 Voorstellen
Hi ik ben Désirée (28) samenwonend met mijn zeeman Roy (29). Wij zijn papa en mama van twee prachtige dochters Marley Milian van 2 jaar en Nomi Noé van 1 maand oud. Ons leven kun je volgen op Instagram mocht je dit leuk vinden @theseawifelife. 
De babykamer was eerst de kamer van Marley maar die krijgt nu onze slaapkamer en wij gaan naar zolder. Marley haar kamer moeten wij nog realiseren dus wie weet leuk voor een volgende kamertje van. Marley heeft eigenlijk altijd bij ons geslapen dus alle meubels zijn eigenlijk nog nieuw dus deze gebruiken wij nu weer voor Nomi. Het thema van Nomi haar kamertje is vooral rust en eenvoud. Als ik haar kamertje binnenkom word ik  helemaal zen! 
Boven de commode heb ik een 3D beeldje staan van mijn buik toen ik 33 weken zwanger was van Nomi. Hier ben ik zo blij mee want die buik krijg je nooit meer terug! Deze is gemaakt door 3Dprint4U. De mooie leren slofjes heb ik gekregen van mijn ouders uit Texel. Op de bovenste plank staat een nachtlamp helemaal gemaakt van hout. Deze hebben we als kraamcadeau gekregen van mijn vriendinnetje. Hoe leuk?! (van hethoutlokael). Ook hangt er nog een geboortebord van hout met Nomi haar naam, geboortedatum en sterrenbeeld deze komt van feestjevanhout en was tevens ook een kraamcadeau. 
Op de commode staat Nomi haar geboortekaartje deze heb ik gemaakt bij huisvanmijn. Daar ben ik zó blij mee! Het kaartje van L is for Love is van Ohmygoody. Het leuke maan speendoekje is speciaal (op verzoek) voor mij gemaakt door Wolliekids. De verschoningsmand is van Olli Ella en het schapenvacht voor erin is van Nanami beide heb ik gekregen op mijn babyshower. En ze maken de kamer helemaal af.
Wat ik het fijnste vind van de babykamer is de stoel van Ikea deze zit zo lekker! Hier geef ik vaak borstvoeding in of ga ik samen met mijn oudste dochter in zitten om een boekje te lezen. Het boekenrekje komt ook van Ikea en is eigenlijk van Marley en staat hier nog tijdelijk tot ze een eigen kamer heeft maar komt zo ook goed van pas om lekker samen boekjes te lezen.De posters op de muur vond ik mooi in zwart wit want het totaal plaatje straalt hierdoor rust uit (deze kocht ik bij Juniqe). 
De kast, het ledikant en de commode zijn 1 set van Kidsmill. Het ledikant heb ik bij Marley helemaal niet gebruikt en dit wil ik met Nomi wel proberen dus die slaapt er soms tussen de middag in als ik boven aan het rommelen ben. Het beddengoed is van Witlof for kids. Verder hangt er nog een leuke poster van Miekinvorm en komt de dromenvanger uit Bali (gekregen van mijn schoonzusje). 

Bedankt voor het kijken naar het kamertje van mijn dochtertje.
Liefs Désirée

 Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig