MOEDERDAG TIP: THERME ZEN WHITE LOTUS

Volgende week is het alweer zover moederdag! Voor mij is het alweer mijn derde moederdag. Alleen nu wel van 2 kindjes het blijft toch speciaal. Samen met THERME heb ik voor jullie een leuke moederdag tip. Weet je ook nooit zo goed wat je moet kopen voor je moeder of je oma? Lees dan zeker even verder.
De producten van Zen White Lotus zijn geïnspireerd op de heilzame Oosterse massages. Zen is de Japanse vorm van boeddhisme en staat tevens voor het creëren van innerlijke rust. De witte lotus is een prachtige en ontspannend geurende bloem, die symbool staat voor geestelijke zuiverheid, puurheid en zachtheid. De producten van de Therme Zen White Lotus lijn op basis van zijde en soja extract verzorgen de geest weldadig met de serene, inspirerende en exotische geur beleving van de Witte Lotus. Creëer een heerlijk momentje voor jezelf.

There Zen White Lotus - Fragrance Candle
Ik ben dol op geur kaarsen en zo ook mijn oma! Dit is dus echt een top cadeau! Geniet van de wijze kracht van Zen White Lotus en de ontspannen sfeer die een kaars geeft. Beleef een 'zen' moment in jouw eigen vertrouwde omgeving met deze geurkaars. Hij heeft een brandtijd van zo'n 40 uur en gaat dus ook een hele tijd mee.

There Zen White Lotus - Home Spray
Met de juiste geur in huis, voel je je eerder thuis. Met deze home spray geniet je van een aangename frisse licht zoete geur. Hij zorgt voor ontspanning, rust en verbetert je stemming. 

There Zen White Lotus - Fragrance Sticks
In bijna alle ruimtes in mijn huis staan geur stokjes. En ik denk dat bijna alle vrouwen dat een leuk cadeau zouden vinden. Je komt binnen en het ruikt meteen lekker. Het creëert een ontspannen sfeer. Ze komen in een mooie wit vaasje en staan daardoor ook nog eens prachtig in het interieur. De geurstokjes verspreiden op een natuurlijke manier de heerlijke subtiele geur. De geur moet zo'n 12 weken mee gaan. 

De Producten van Therme zijn o.a. te koop bij Kruidvat en online.
(Op Instagram kun je deze set winnen mee doen kan tot en met 8 mei 2019)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Goede tip! Mijn geurkaarsen zijn op en deze lijkt mij zeker heel lekker ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker een hele goede tip voor Moederdag! Lijkt me heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig