VICHY NORMADERM PHYTOSOLUTION


Heb jij last van een vette/acné gevoelige huid, en ben je op zoek naar een verzorgingslijn die helpt om jouw huid weer te laten stralen? Dan is de nieuwe VICHY Normaderm Phytosolution verzorgingslijn met ingrediënten van natuurlijke oorsprong precies wat jij nodig hebt! 
De nieuwe Vichy Normaderm Phytosolution lijn bestaat uit een zuiverende gel, verrijkt met mineralen en probiotica, én een dagverzorging met een ultralichte textuur op waterbasis. 
Vichy Normaderm Phytosolution Gezichtsreiniger
De nieuwe reinigingsgel is speciaal voor de vette huid met neiging tot acne. Het verwijdert make-up en reinigt jouw huid optimaal zonder deze uit te drogen. Hij is verrijkt met mineralen en probiotica, die vuil, stof en vuildeeltjes meteen verwijderen. Mijn huid en vooral de T zone is minder vet. Ook zijn mijn poriën minder zichtbaar. Ook heeft de reiniger een heerlijke frisse geur. En komt het in een handige verpakking met pompje. 
200 ML €13,95 
400 ML €17,95
Vichy Normaderm Phytosolution Dagcrème 
De nieuwe dagcrème heeft een dubbele werking. Hij vermindert puistjes, mee-eters, imperfecties en de zichtbaarheid van poriën. Als tweede verbetert het de huid door 24 uur je huid te hydrateren. Het reguleert talg en vermindert de zichtbaarheid van poriën. Het regenereert de huid en versterkt de barriérefunctie tegen externe agressieve factoren. Het is een hele lichte crème textuur op waterbasis. Hij ruikt hetzelfde als de reiniger. Die geur blijf je na het aanbrengen nog wel eventjes ruiken dus daar moet je wel van houden. Hij trekt snel in en maakt mijn huid meteen super zacht! 
50 ML €18,95

Ik gebruik zelf al jaren de Vichy Normaderm Hyaluspot tegen puistjes en deze producten zijn een erg fijne aanvulling daarop. Ik ga ze zeker veel gebruiken als mijn huid last heeft van acne. 

Vichy is te koop bij de apotheek en ONLINE. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Ik heb geen vette huid en gelukkig geen acne, maar zeker de reiniger lijkt mij toch heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit klinkt fijn! Deze producten passen alleen niet bij mijn huid x

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig