REVIEW: NESTLE BABYVOEDING

Als je kindje tussen de 4 en 6 maanden oud is mag hij naast zijn melk ook bijvoeding. Denk daarbij aan fruit en groente hapjes. Ik ben bij beide begonnen met hapjes toen ze 4 maanden oud waren. Maeve en Beau hebben allebei de baby voeding van NESTLE geprobeerd. En in dit artikel ga ik onze ervaring delen. 
Waarbij de hapjes bij Maeve vanaf het begin meteen super goed gingen. Ze had alles vrijwel meteen op. Nu bij Beau gaat het een stuk moeizamer. Zeker tussen de 4 en 6 maanden moest hij heel erg wennen aan de structuur van de hapjes. Daardoor heb ik tussendoor ook wat pauzes ingelast. Want hij spuugde alles meteen weer uit. Nu is hij inmiddels 6,5 maand oud en gaat het echt een stuk beter. Hij krijgt eigenlijk vrijwel altijd een half potje op per keer. En hoeft maar af en toe te spugen. 

Nestle 5 Granen Ontbijtpap 
Deze pap kreeg Maeve al toen ze klein was en gebruik ik nu nog steeds. Af en toe heeft ze van die dagen dat ze geen zin heeft in brood als ontbijt. En dan is dit ideaal! Het bevat verschillende graan soorten, ijzer en vitamine D. Het is heel makkelijk je hoeft alleen maar melk toe te voegen.  Dit kan zowel met borstvoeding, gewone melk als kunstvoeding. Je kunt het uit de fles drinken of eten uit een schaaltje. Kijk voor de verhouding van de melk en de pap op de verpakking. Het vult erg goed en na een schaaltje zit ze dan ook vol. Ik heb het ook aan Beau gegeven maar voor hem is de textuur nog wat te dik. Maar ik verwacht dat dit over een tijdje al een stuk beter zal gaan. Hij is ook pas 6,5 maand.

Nestle Super Sapje
We hebben 2 soorten sapjes geprobeerd. De appel/wortel en de banaan/wortel beide vielen heel erg in de smaak. Zowel Beau als Maeve vinden deze sapjes heel erg lekker! Het groente- en fruitsapje is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Lekker als tussendoortje of als gezonde aanvulling op de dagelijkse portie groente en fruit. Het is rijk aan Vitamine C. 
Nestle Yogolino
Maeve krijgt elke avond na het avond eten altijd een klein schaaltje yoghurt. Nu ik haar deze yoghurtjes heb gegeven wil ze niets anders meer. Ze smaken natuurlijk ook wel een stuk lekkerder dan gewoon normale yoghurt. We hadden de smaken banaan, aardbei en peer. Haar favoriet was de aardbei. Het is ook precies een goede hoeveelheid. Elk bekertje is rijk aan calcium en magnesium voor de normale ontwikkeling van botten en zink voor de groei van je kindje. Geschikt voor kindjes van 6 tot 36 maanden. 
Beau heeft nog steeds veel last van koemelkallergie waardoor ik hem de yoghurt niet heb kunnen geven maar des te blijer was Maeve ermee. 

De producten zijn te koop bij o.a. de supermarkt, drogist en online. 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig