MOEDER EN VADERDAG TIP:DE WEBSHOP ALLOCACOC

Weet je ook niet zo goed wat je moet kopen voor je moeder met moederdag? En heb je er een hekel aan als je telefoon zo snel leeg is? Lees dan snel verder!
Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel als mijn telefoon snel leeg is! Ik heb dan ook 2 maanden geleden een nieuwe telefoon gekocht omdat mijn vorige zo snel leeg was. Ik moest hem vaak 3x per dag opladen, dat is natuurlijk geen doen. Maar nu heb ik wel een fijne oplossing gevonden zeker voor onderweg. Namelijk een powerbank deze makkelijk mee te nemen powerbank is speciaal ontworpen voor je smartphone. Hij past op alle smartphones door de universele uitgangen. Hij is ideaal om je telefoon op te laden als je onderweg of op reis bent. Je hebt geen stopcontact nodig!
Dit is waarschijnlijk de dunste powerbank te wereld. Hij is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren roze, grijs en zilver zie afbeeldingen. De ALLOCACOC powerbank weegt slechts 125 gram en heeft een dikte van 8mm. Met een capaciteit van 5000mAh kan hij je smartphone maximaal 1,5 keer opladen. Het batterij niveau laat zien hoeveel lading je nog hebt dit wordt aangegeven door drie verschillende kleuren, geel groen en rood. Ik vind hem echt ideaal hij past in elke tas zelfs in je jaszak! Ik heb mijn vader wel eens gehoord over een powerbank. Dus ik ga de powerbank aan hem cadeau geven met vaderdag. 
Wil je deze handige powerbank ook bestellen klik HIER.  
€29,95


* Dit artikel bevat een samenwerking.

2 opmerkingen

  1. Dit is handig zeg! Ik ga meteen even een kijkje nemen op de site. Ik heb er ook zo'n hekel aan als mijn telefoon zo snel leeg is. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze ziet er veel mooier uit dan degene die ik heb, en doet het ook niet meer zo goed. Mooi apparaatje!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig