CHARLOTTE TILBURY THE ICON PALETTE

Dat Charlotte Tilbury eén van mijn favoriete make-up merken is dat weten jullie inmiddels wel. Nu komt ze met een nieuwe collectie genaamd ''The Icons''. Ik zag het al voorbij komen op Instagram en was op slag verliefd. Het bestaat uit een oog palette en 6 lipglosses. Ik liet al eerder de lipglosses zien klik daarvoor HIER. Maar vandaag laat ik jullie ook het ''The Icon Palette'' zien.
Visagist van de sterren, Charlotte Tilbury, gelooft erin dat het toepassen van make-up een ritueel is van 'self-empowerment'. Wanneer je make-up draagt voel je jezelf zelfverzekerder en reageert de wereld positief op je aura. Met haar nieuwste collectie 'The Icons' wil ze 'Eyes to Electrify' en 'Lips to Lead Astray' creëren. Met deze producten kan iedereen zijn STAR kracht opladen en een icon worden. 'The Icons' bestaat uit het Icon palette en de Latex Love lipglosses. 
De verpakking alleen is al prachtig. Een goud glimmend doosje met ogen als eyecatcher. Dit prachtige palette bestaat uit 12 intens gepigmenteerde kleur die zijn ontworpen voor elke gelegenheid. Het bevat zowel donkere als lichte tinten. Zo kun je een mooie look voor overdag en voor in de avond maken. Geïnspireerd door de spotlights, rocksterren en dansers waar Charlotte mee heeft gefeest bij de Ku Club op Ibiza. Deze veelzijdige tinten zijn heel gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Ze zijn allemaal metallic en kunnen zowel nat als droog aangebracht worden. Ook zijn ze geschikt voor alle huidskleuren. 
Charlotte Tilbury -The Icon Palette €65

The Icon Palette is verkrijgbaar bij de Charlotte Tilbury counters in de Bijenkorf 
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en sinds kort Maastricht of online. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig