COLLISTAR ROSETTO FLUIDO UNICO LIQUID LIPSTICKS

Nieuw van Collistar zijn de Unico Liquid Lipstick matte. Collistars meest longlasting en matte lipstick ooit. Ik laat je vandaag 6 prachtige kleurtjes zien.
De lipsticks zijn verkrijgbaar in 12 kleurtjes ik heb er daarvan 6 en ik laat ze je vandaag zien. 
Van links naar rechts de kleur 10, 2, 8, 12, 6, 3.
Mijn favoriete zijn de kleur 2, 6 en 3.

Collistar is een totaal unieke lipstick dankzij de zachte, matterende textuur die de lippen een volle intense kleur geeft. Het is super longlasting zelf de swatches moest ik weg halen met een speciale waterproof reiniger. Er zijn 12 verschillende kleurtjes verkrijgbaar zo zit er voor iedereen wel iets bij. Het heeft een hele fijne applicator waardoor je het heel makkelijk en nauwkeurig kunt aanbrengen. De vochtinbrengende en antidaging formule met hyaluronzuur en collageen zorgt ervoor dat de lippen niet uitdrogen. Ik vind alleen de smaak/geur van de gloss iets minder. Dat had wat mij betreft wel zoet gemogen. 
De Collistar Rosetto Fluido Unico liquid lipstick is vanaf nu te koop voor 23,95 per stuk o.a. bij Douglas en IciParis. Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. wat een mooie kleuren! kleur nummer 6 is mijn favoriet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kleur 12 vind ik heel mooi! En dat ze zo goed blijven zitten, top!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig