VICHY ZONNEBRAND

Wat hebben we een geluk dit weekend met het weer! Ook een goed moment om weer nieuwe zonnebrand te testen. Dit keer is het de beurt aan VICHY.
Vichy - Capital Soleil SPF 30
Vichy komt met hun eerste beschermende spray voor de liefhebbers van water die vatbaar zijn voor uitdroging van de huid. Deze nieuwe spray is verrijkt met hyaluronzuur en voorkomt uitdroging veroorzaakt door zout en/of chloor. De spray plakt niet en brengt heel makkelijk en snel aan. Het laat geen witte waas achter en ruikt ook nog eens erg lekker. Verkrijgbaar in zowel SPF 30 als SPF 50.
200 ML €21,95

Vichy - Idéal Soleil SPF 50
Dit is een onzichtbare hydraterende mist voor het gezicht en het lichaam. Ik vind dit soort sprays altijd ideaal voor in je tas. Je kunt het overal opdoen en je weet zeker dat het geen sporen achter laat. Het is de eerste hydraterende spray met hoge bescherming die niet zichtbaar is op de huid. Het beschermt tegen alle soorten UV-stralen en heeft een verfrissend effect. Heerlijk voor de warme dagen. De huid is intensief gehydrateerd met glycerine, verzachtende bestanddelen en thermaal bronwater van Vichy voor een optimale hydratatie. Voor een zachte, frisse, egale huid met een stralende bruine teint. Een heerlijke face & body mist die intrekt in een paar seconden en niet zichtbaar is op de huid. Ideaal!  Het bevat geen alcohol en is daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid. 
200 ML €25

Vichy is te koop bij de apotheek en ONLINE. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Dat heb je zeker nodig met dit weer! Het mag iets minder heet zijn maar hopelijk blijft het zonnetje wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind dit hele fijne producten, vooral de hydraterende mist vind ik top. Laat die mooie zomerse dagen maar komen!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig