VTECH BLA BLA BLOCKS TREIN

Wij zijn echt dol op het speelgoed van VTech! Zo hebben wij de Baby Walker, van de Teletubbies Po, Toet Toet auto's, de Zoef Zoef dieren en nog veel meer. Maeve heeft van VTech hun Bla Bla Blocks trein gekregen. Ze vindt treinen en alles wat er mee te maken heeft echt geweldig. Ik kon dan ook niet wachten om haar deze leuke trein te geven. Vandaag vertel ik jullie er graag meer over.
Nieuw van VTech is de Bla Bla Blocks trein. Laat je kind hun eigen creativiteit en fantasie ontdekken. Welkom aan boord en ga mee op een leerzame reis. De trein is goed voor de creativiteit, het leren van de kleuren, voor de fijne motoriek en goed voor hun taalvaardigheid. De trein is geschikt voor de leeftijd van 1,5 tot 5 jaar. 
We kende al de de Bla Bla Blocks van VTech. Slimme blokken die bijdehand reageren op de bouwvaardigheid en creativiteit van je kindje. Ze hebben vorig jaar daarmee de prijs van Speelgoed van het Jaar 2018 gewonnen. Nu komen ze met nieuwe sets, uitbreidingen op de slimme blokken die nog meer ruimte bieden voor de fantasiewereld van je peuter. Met maar liefst vier nieuwe bouwitems. Het leukste item vind ik de Bla Bla Blocks trein. Het is een kleurrijke trein met een vrolijke stem die je kindje de kleuren, beroepen en cijfers leert. 

VTech vindt dat kinderen uitdagend materiaal verdienen waarmee ze hun eigen verhaal kunnen maken, dat hen elke dag een stapje verder in hun ontwikkeling brengt.

En dat is geen kinderachtig missie, de interactieve blokken leren kleintjes van alles over dieren, kleuren, cijfers en beroepen. En als je blokje op blokje stapelt hoor je ook nog eens een reactie. Ondertussen wordt hun fijne motoriek geoefend, worden er liedjes gezongen, klinken er geluiden en zinnetjes. Omdat in de grote sets slimme elektronica zit verpakt geven de blokken, zodra ze worden geplaatst, grappige en ook leerzame reacties en knipperende lichtjes.
In de set zitten een trein met 1 basisblok waar de geluidjes uit komen, 4 wagonnen en 10 interactieve blokken en 8 bouwblokken. De bewegingssensor van het basisblok activeert vrolijke zinnetjes, geluiden en korte melodietjes. Je kunt deze set ook gebruiken met andere Bla Bla Blocks speelsets. Het volume is gelukkig ook regelbaar. Want Maeve is zo een uur zoet met deze leuke trein. 
Het is ook een hele leuke tip om cadeau te geven voor een verjaardag of voor de feestdagen. Maeve heeft er echt heel veel plezier mee.

De prijzen zijn:
Bla Bla Blocks Trein € 24,95
Bla Bla Blocks Slimme blokkenset € 18,95
 Bla Bla Blocks Voertuigen blokkenset € 13,95 
 Bla Bla Block Dieren blokkenset € 13,95


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Je kunt echt aan Maeve zien hoe blij ze is met de trein super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Speelgoed is tegenwoordig zo slim en high tech gemaakt, zodat een aanzet tot spelen en leren. Super leuk, dat ze nog veel plezier ermee heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die is leuk zeg! V-Tech heeft altijd zulk mooi speelgoed.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig