SIMPLE SKINCARE

Simple is een merk wat ik al jaren gebruik. Ik kocht het altijd als ik in Londen was. Maar sinds een tijdje is ook gewoon te koop in Nederland bij de Kruidvat. Ze hebben hele fijne producten voor een budget prijs. En zijn ook nog eens vaak in de aanbieding. Tijd om er wat meer over te vertellen.
 Ken jij Simple al? Dat is de nieuwe lijn gezichtsverzorging bij Kruidvat die vooral heel puur is. Simple gebruikt namelijk geen overbodige poespas in haar huidverzorgingsproducten. De producten bevatten zuivere, huidvriendelijke formules die met de huid samenwerken. Kunstmatige geur- of kleurstoffen zitten er niet in. Dat maakt de producten heel geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid!

Vocht herstellend met Rijke Textuur Gezichtscrème
De Simple vocht herstellende gezichtscrème verzorgt je huid de hele dag door en leidt tot een verdubbeling in hydratatie van je huid. Na het reiniging van je gezicht - ongeacht je huidtype - is het belangrijk om je huid dagelijks te hydrateren. Deze vochtherstellende gezichtscrème met rijke textuur biedt je huid de hele dag verzorging en geeft tot een verdubbeling in hydratatie van de huid. Bevat een perfecte mix van multivitaminen en de meest zuivere, huidverzorgende ingrediënten. Het heeft een lekkere crème textuur maar is helaas op dit moment niet voedend genoeg voor mijn droge huid.
125 ML €6,05

Micellair Reinigingswater
Simple Micellair Reinigingswater is een van de meest geavanceerde gezichtsreiniging tot nu toe, geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Het bevat micellen. Dit zijn reinigingsbubbels die slim genoeg zijn om op een zachte, maar zeer effectieve wijze make-up en onzuiverheden te verwijderen, verstopte poriën schoon te maken en tegelijkertijd de huidhydratatie tot 90% te verhogen. Huidvriendelijke formule gemaakt met multivitaminen en drievoudig gezuiverd water. Mijn huid voelt fris en gehydrateerd aan. 
200 ML €5,05

Micellair Gezichtsreinigingsdoekjes
Deze gezichtsreinigingsdoekjes zijn een zachte en zeer effectieve reiniging. Ze bevatten micellen, reinigingsbubbels die slim genoeg zijn om op een zacht, maar zeer effectieve wijze make-up en onzuiverheden te verwijderen, verstopte poriën schoon te maken en tegelijkertijd de huid te hydrateren. Gemaakt met huidverzorgende ingrediënten, multivitaminen en drievoudig gezuiverd water. Mijn huid voelt schoon en lekker fris aan. Ideaal voor mee op reis of in je tas te nemen! Ik vind dit de fijnste budget gezichtsreinigingsdoekjes die ik ooit geprobeerd heb.
25 doekjes €4,05

Hydraterende Gezichtsreiniger mini
Deze mini gezichtsreiniger is ideaal voor op reis en is ook te koop in een normaal formaat.
De Simple Hydraterende gezichtsreiniger verwijdert make-up en onzuiverheden en reinigt tot diep in de poriën zonder je huid uit te drogen. Deze hydraterende gezichtsreiniger bevat een perfecte mix van zeer zuivere, huidverzorgende ingrediënten en toegevoegde vitaminen om je huid dagelijks te reinigen, verzorgen en hydrateren. Schuimend en 100% zeepvrij.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.
2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig