MARINA MIRACLE HERBAL KIT

Ik ben steeds meer geïnteresseerd in natuurlijke gezichtsverzorging. Zo kwam ik bij toeval het merk Marina Miracle tegen op Instagram. Het leek me erg leuk om daar iets van te gaan proberen. Ik laat jullie vandaag de Herbal starterskit zien. Met daarin een Argan Night Oil, het Herbal Face Oil en de Sweet & Creamy Oil Cleanser. Kijken jullie mee?!
Alle producten bevatten absoluut geen synthetische en chemische toevoegingen, parfum en parabenen. Alle ingrediënten die ze gebruiken zijn van hoge kwaliteit en zijn 100% natuurlijk. Tevens zijn ze ook vegan en dierproefvrij. 

Sweet & Creamy Oil Cleanser - Travel Size
De Sweet & Creamy Oil Cleanser is een crème achtige olie, die verandert in een milk zodra het in contact komt met water. De gezichtsreiniger verwijdert alle make-up, terwijl het de huid grondig reinigt en een heerlijke geur van vanille en kokos achterlaat. Dit product bevat gefermenteerde broccoli en tomaten rijk aan enzymen, antioxidanten en vitamines die de huid voeden. Olie van Marigold, Zonnebloem, Kokos en Rozenbottel verwijdert oneffenheden en zorgt voor een gehydrateerde, frisse, zachte en schone huid.

Argan Night Serum - Travel Size
Het Argan Night Serum is een nacht serum met AHA fruitzuren, abrikoos, amandel, argan en sleutelbloem die de huid exfolieert, hydrateert en een goede doorbloeding geeft. Het heeft de subtiele geur van grapefruit en mandarijn, die tevens rijk zijn aan vitamines waardoor de huid intens voedt en een gezonde uitstraling geeft. Fruitzuren breken de dode huidcellen af en helpen de oliën om dieper in te werken op de huid. De volgende ochtend voelt de huid fluweel zacht aan en ziet er egaal en gezond uit. Let op: Gebruik het nacht serum maximaal 2-3 keer per week. Ik vind deze echt heel erg fijn het maakt mijn huid heerlijk zacht!

Herbal Face Oil - Travel Size
De Herbal Face Oil is een voedende en hydraterende gezichtsolie die de huid in balans brengt. Het voelt aangenaam op de huid en heeft en zachte geur van lavendel. Scandinavische kruiden, jojoba, avocado, framboos en aloe vera voeden de huid grondig zonder de poriën te verstoppen. De olie trekt snel in de huid en beschermt het vochtgehalte van de huid. De huid komt in balans, wordt zacht en krijgt een gezonde uitstraling. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan maar wordt er wel een beetje vettig door helaas. 

Voordelen:
○ Balanceert gemengde huid en werkt hydraterend
○ Geeft de huid een gezonde uitstraling
○ Verzacht geïrriteerde huid en eczeem
○ Hydrateert de huid diep, voorziet de huid van voedingsstoffen en reduceert rimpels en fijne lijnen
○ Exfolieert en egaliseert de huid
○ Reinigt de huid, zonder het uit te drogen en de poriën te verstoppen
○ Reiniger verwijdert alle makeup
○ Probiotica: beschermt de huid tegen verontreinigingen
○ Brengt de PH waarde van de huid in het gezicht in balans

Deze set is te koop voor 37.50 en bevat de volgende producten.
Sweet & Creamy Oil Cleanser - Travel Size 
Argan Night Serum - Travel Size
Herbal Face Oil - Travel Size


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig