TONY MOLY VITA VITAL 12

Een merk waar ik al vaker producten van heb gebruikt is TONY MOLY. Ik ben een groot fan van hun maskertjes en nu was het tijd om eens wat huidverzorging te gaan proberen. 
De Vita Vital 12 collectie van Tony Moly bevat 12 multi vitamines die een oplossing bieden bij veelvoorkomende huidproblemen. De 12 soorten vitamines zijn A, B1, B3, B5, B6, B8, B12, C, E, F, H. Deze worden op een zeer effectieve manier samengesteld zodat ze huidproblemen aan kunnen pakken zoals, verminderde elasticiteit, helderheid, hydratatie en voeding.
Tony Moly - Vita Vital 12 Synergy Serum
Dit hoog geconcentreerde vitamineserum is geformuleerd om fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren, verkleuring tegen te gaan, en verbetert de stevigheid en elasticiteit. Bevat propolis en ceramide, dit is een intense en krachtige oplossing voor het versterken van de huidstructuur en het laat je huid stralen. Het trekt snel in en plakt niet. Mijn huid ziet er minder dof uit.
50 ML $33
Tony Moly - Mango Boosting Pack
Dit gel masker ruikt echt super lekker naar mango. Het bevat huid verzachtende ingrediënten zoals mango extract. Het masker zorgt voor een verbeterde huid elasticiteit en het hydrateerd en kalmeert de huid. Je gezicht voelt heerlijk glad en zacht aan en gaat ervan stralen. Ik vind hem erg fijn maar persoonlijk ben ik meer van de maskers die echt in je huid trekken. Ik heb dan altijd het idee alsof mijn huid het ook echt goed heeft opgenomen.
100 ML $18
De producten van Tony Moly zijn o.a. te koop bij De Boozyshop. Nu zag ik alleen dat de Vital Vita 12 lijn erg lastig te vinden is in Nederland. 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Dat masker lijkt me erg fijn. Jammer dat het zo moeilijk verkrijgbaar is. Ik kon het op internet ook zo snel niet vinden.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig