EUCHERIN ANTI-PIGMENT

Negen op tien vrouwen krijgen in het tweede of derde trimester van hun zwangerschap te maken met een zwangerschapsmaker, ook wel melasma genoemd. Ik schrok hier best wel van toen ik dit las. Zelf heb ik geen hele opvallende vlekjes gekregen maar juist een soort van sproetjes erbij. Toch ging ik de dag en nacht crème van EUCERIN proberen om te kijken of het effect had voor mijn doffe huid.
De zon, hormonale invloeden en ouderdom kunnen allemaal hyperpigmentatie veroorzaken: door pigmentvlekken en ouderdomsvlekken (ook wel zonnevlekken genoemd) maakt de huid een ongelijkmatige indruk. Het Eucerin Anti-Pigment assortiment is speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie tegen te gaan, voor een egale en stralende huid

De lijn bestaat uit drie producten – een dagcrème, een nachtcrème en een vlekkencorrector. Ze bevatten Thiamidol, een doeltreffend en gepatenteerd ingrediënt dat de wortel van hyperpigmentatie bestrijdt door het verminderen van de melanineproductie. Het is klinisch en dermatologisch bewezen dat dit pigmentvlekken vermindert en voorkomt dat deze opnieuw verschijnen. 
Eucerin Anti Pigment - Nachtcreme
Deze nachtcrème draagt bij aan celvernieuwing en de vermindering van pigmentvlekken gedurende de nacht. De nachtcrème bevat ook Dexpanthenol een actief ingrediënt dat bekend staat om de ondersteuning bij het nachtelijk herstel van de huid. Ook bevat het Thiamidol een doeltreffend ingrediënt dat hyperpigmentatie bestrijdt door het verminderen van de melanine productie. Het is klinisch en dermatologisch aangetoond dat dit pigmentvlekken vermindert en voorkomt dat deze opnieuw verschijnen. De eerste resultaten zijn na twee weken al zichtbaar en deze verbetering houdt aan bij regelmatig gebruik. De huid ziet er egaal en stralend uit. Het brengt heel gemakkelijk aan en trekt snel in. Een hele fijne crème waarbij ik echt merk dat mijn huid minder dof is.
50 ML 28,49
Eucerin Anti Pigment - Dagcreme SPF 30
Deze dagcrème vermindert op doeltreffende wijze de aanmaak van melanine en daarmee pigmentvlekken. Met de UVA- en UVB-filters (SPF 30) biedt de hydraterende dagcrème doeltreffende bescherming tegen de zon en vermindert de kans op het ontwikkelen van pigmentvlekken veroorzaakt door de zon. De huid ziet er egaal en stralend uit. Een hele fijne combi met de nachtcrème ik merk echt dat mijn huid minder dof is.
50 ML 27,99

Te koop bij de apotheek en online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Het ingredient Thiamidol is wel iets voor mij om te onthouden, ik heb vlak onder mijn ogen veel last van pigmentvlekjes en dat geeft zo een panda uiterlijk. Klinkt goed deze lijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig