UNG COSMETICS

Een tijdje terug was ik aanwezig bij het event van Ung Cosmetics. Een mooie kans om kennis te maken met dit voor mijn nieuwe make-up merk. Ik laat je vandaag wat van hun producten zien.
UNG Cosmetics is een Nederlands merk met een Scandinavische uitstraling. Met een prachtig assortiment strak vormgegeven make-up, hoog gepigmenteerde kleuren en kwalitatieve formules helpt het Nederlandse cosmetica merk UNG je sterke punten te accentueren en je natuurlijke schoonheid te versterken. Zodat je nog meer gaat stralen!

UNG wil individuele schoonheid van elke vrouw onderstrepen. Hoe? Met een indrukwekkend basis assortiment van onder andere 40 lipstick kleuren, ruim 100 oogschaduw variaties en 20 kleuren foundation. Naast het uitgebreide basisassortiment biedt UNG een prachtige collectie beautytools en brengt het merk 2x per jaar een seizoencollectie uit.

UNG is het woord voor 'jong' in alle Scandinavische talen en komt voort uit de liefde voor Scandinavisch design. Eenvoudig, mooi materiaalgebruik en met oog voor detail. UNG bouwt mee aan een positieve creatieve wereld, maar levert ook een bijdrage aan een betere wereld. Zo maakt UNG geen gebruik van dierproeven, reduceert het gebruik van grondstoffen en ziet nauwkeurig toe op de herkomst van pigmenten. Zo wordt er bijvoorbeeld geen mica gebruikt waar bij de winning gebruik is gemaakt van kinderarbeid. 
UNG Cosmetics - Trend Pallet Cool, Vibrant Crush
Dit palette is limited editie en bevat vier kleuren oogschaduw met een handig spiegeltje. De paletten zijn ingedeeld aan de hand van onze kleurmethode op basis van de vier seizoenen. Ben je benieuwd welke type jij bent doe dan de test op de site. De kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd, geven geen fall out en brengen heel gemakkelijk en zacht aan. Ook zijn de kleuren oogschaduw heel erg groot vergeleken met andere merken oogschaduw palette waardoor je er heel erg lang mee kunt doen. Het is zijn geld echt waard!

UNG Cosmetics - Wonderlash Volume Mascara
Wonderlash is een volume-mascara die zorgt voor perfect gescheiden wimpers en een verleidelijke eye-lift. Het geeft veel volume een heeft een mooie volle borstel. Deze mascara is alleen verkrijgbaar in het zwart. Jammer dat er nog geen waterproof versie is want dat gebruik ik altijd liever.

UNG Cosmetics - Poison Ivy Lipstick
Deze lipstick bevat meer pigmenten dan andere formules. Het geeft een intens kleur af en maakt je lippen heerlijk zacht. Het komt in een prachtige zwarte verpakking. Je verliest nu nooit meer de dop van lipstick want deze dop is handig met een magneetje vastgeklikt.
UNG Cosmetics - Trend Pallet Cool, Vibrant Crush  39,50
UNG Cosmetics - Wonderlash Volume Mascara  21,00
UNG Cosmetics - Poison Ivy Lipstick 19,90

UNG Cosmetics is te bestellen via de webshop. En bij diverse schoonheidssalons in Nederland. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

4 opmerkingen

 1. wat een mooie merk met prachtige producten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende het merk ook nog niet, maar het ziet er goed uit. Mooie kleurtjes ook in het palette alleen die koraal oranje tint zou ik denk ik als blush gebruiken in plaats van op mijn ogen ��

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou inderdaad ook kunnen hij is er wel groot genoeg voor.;)

   Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig