BIODERMAL SPF 30 ZONNEBRAND

Nu de zomer officieel is begonnen kun je natuurlijk niet zonder een goede zonnebrand. Zoals jullie op mijn Instagram waarschijnlijk wel hebben gezien was ik vorige week in Curaçao. Het perfecte moment om zonnebrand te testen. Ik nam deze twee varianten mee van BIODERMAL.
Ik heb altijd minimaal factor 30 nodig om ik erg snel verbrand als ik te lang in de zon zit. Wat me meteen aansprak was de transparante spray. Want ik heb een hekel aan zonnebrand die een witte waas achterlaat op je huid. Tijd om wat meer over de producten te vertellen.  
Biodermal Transparante Zonnespray SPF 30
Deze transparante zonnespray met SPF 30 en UVA/UVB filters beschermt onmiddelijk tegen schadelijke effecten van zonnestraling. Het zorgt voor een verfrissend en verkoelend effect. Ook heeft het hydraterende ingrediënten. Door dat hij transparant is zie je hem na het uitsmeren niet zitten op je huid echt top! Het trekt snel in en voelt niet plakkerig aan. Het is ook nog een parfumvrij en waterbestendig.
€29.99 
Biodermal Transparante Zonnecrème voor het gezicht SPF 30
De nieuwe hydraplus zonnecrème voor het gezicht met SPF 30 zorgt voor onmiddellijke bescherming tegen de zon. De crème is verrijkt met hydraterende ingrediënten voor langdurige en intensieve hydratatie. De drie essentiële vochtherstellende ingrediënten propanediol, glycerine en diglycerine versterken elkaar en vormen een beschermend laagje op het huidoppervlak. Hij beschermt erg goed en smeert makkelijk uit ook laat het geen vette witte waas achter op je gezicht. Het enige minpunt vind ik dat ik door deze crème wel wat last kreeg van acne op mijn gezicht.  Ook verkrijgbaar in SPF 50+. 
€19,99
www.biodermal.nl

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Die transparante spray lijkt me echt super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! (Ik verbrand ook altijd heel snel in de zon)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb onlangs ook producten van Biodermal getest, en gebruik de zonnefluïde nu dagelijks! De zonnespray voor je lijf heb ik nog niet eerder geprobeerd, maar hij klinkt fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig