TANGLE TEEZER FINE & FRAGILE BORSTEL

Tangle Teezer komt na het succes van The Wet Detangler met een nieuwe haarinnovatie: de Fine & Fragile borstel. Sinds mijn twee zwangerschappen is mijn haar een stuk kwetsbaarder geworden. Het valt sneller uit en is dunner. Een fijne borstel die dat voorkomt kan dus geen kwaad. 
Tangle Teezer is een borstel die je haar pijnloos ontklit zonder het te beschadigen en/of af te breken. Je kunt hem gebruiken op zowel nat als droog haar en ligt makkelijk in de hand. Zeker met nat haar vind ik hem heel erg fijn! Je haar breekt minder snel af waardoor het automatisch voller en gezonder gaat voelen. Het is geschikt voor stijl, krullen en kroes haar. Daarnaast zeggen ze dat je het ook kunt gebruiken met hairextensions, pruiken of haarstukken. 

Na het lanceren van de Thick & Curly, hebben ze nu een nieuwe borstel de Fine & Fragile. Deze fijne borstel heeft flexibele zachte tanden, wat heel goed werkt als je fijn haar hebt net als ik. Daarnaast is het bewezen dat je met deze borstel 5x minder kans hebt op het afbreken van je haar in vergelijking met een gewone haarborstel. Hij is gecreëerd in samenwerking met vooraanstaand haarspecialist Iain Sallis, om dunner wordend- en kwetsbaar haar optimaal te verzorgen, zodat het sterker wordt. 
De Tangle Teezer Fine & Fragile heeft een verkoopprijs van €14,50 en wordt o.a. verkocht bij ICI Paris XL. 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Lijkt me een fijne borstel. Omdat mijn haar nogal pluisgevoel is gebruik ik een kam met grove tanden. Daar pluist het 't minst van, maar voor mijn dochtertje gebruik ik de tangle teezer. Ze heeft zoveel en dik haar. Dat heeft ze van haar vader ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig