EUCERIN HYALURONFILLER VITAMINE C BOOSTER

Nieuw van Eucerin is de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster. Deze nieuwe, innovatieve verpakking zorgt ervoor dat de 10% pure vitamine C bij het eerste gebruik wordt geactiveerd. Hierdoor behoudt het serum zijn volledige kracht, versterkt het de huid en worden rimpels en fijne lijntjes opgevuld. Lees snel verder als je benieuwd bent geworden.
Als het gaat om het ondersteunen van je gezondheid, dan is Vitamine C het gouden ingredient. Deze vitamine versterkt niet alleen je immuunsysteem maar zorgt er ook voor dat je huid zich kan beschermen tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen. Eucerin, het apothekersmerk met meer dan 100 jaar ervaring in medische huidverzorging, lanceert de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster. Dit product werkt onmiddellijk tegen vrije radicalen om je huid in optimale conditie te houden. Met zijn unieke combinatie van pure vitamine C, hyaluronzuur en Licochalcone A, geeft deze booster de huid een ultieme, anti-oxidatieve kracht. De nieuwe, innovatieve verpakking zorgt ervoor dat de 10% pure vitamine C bij het eerste gebruik wordt geactiveerd. Hierdoor behoudt het serum zijn volledige kracht, versterkt het de huid en worden rimpels en fijne lijntjes opgevuld. Het resultaat is een frisse en stralende look met merkbare verbeteringen na slechts zeven dagen dagelijks gebruik.
Talloze bronnen van vrije radicalen
Zon, luchtvervuiling, rook, zijn slechts drie bronnen van vrije radicalen die oxidatieve stress kunnen veroorzaken. Het gevolg? Het huidverouderingsproces versnelt, want oxidatieve stress kan het metabolisme van onze cellen vertragen. Hierdoor wordt er bijvoorbeeld voor gezorgd dat huidcellen enzymen produceren die het collageen en elastine afbreken. Het resultaat is een dof en minder jeugdige huid. Het lichaam kan zelf geen vitamine C produceren en daar komt de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster om de hoek kijken. De anti-oxidatieve kracht van vitamine C biedt de huid bescherming van buitenaf.

Innovatieve verpakking
Vitamine C is een krachtige alleskunner het oxideert snel, daarom moet deze beschermd worden tegen lucht en alleen geactiveerd worden wanneer dit nodig is. De nieuwe, innovatieve verpakking van Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster realiseert dit: het bovenste gedeelte bevat 10% pure vitamine C, met een concentratie die tweehonderd keer hoger is dan in sinaasappels. Druk op de knop, waardoor de emulsie met hyaluronzuur samenkomt met de Lichochalcone A en schud om te mengen. De vitamine C is vers geactiveerd en de booster is nu klaar voor gebruik.

Deze lijn is ideaal voor mensen die last krijgen van lijntjes en rimpels.
Het serum komt in een verpakking met 3 flacons van 8 ml om 24 tot 30 dagen te gebruiken. De booster heeft bewezen dat het de huid versterkt, de rimpels vult en dat het een frissere, stralende en gladde huid als resultaat geeft. Ook ruikt het nog eens heerlijk en zijn ze heel gemakkelijk mee te nemen door het handzame formaat.


3 flacons van 8 ml voor €37,49.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Wat een mooie foto´s! Vitamine C is zo´n belangrijk ingrediënt. Ik zou deze boosters wel eens willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben dol op crèmes met vitamine C. Deze ben ik nog aan het testen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een fijne crème, ik ben zelf nog niet bekend met Eucerin maar zal er de volgende keer naar kijken wanneer ik weer bij de Apotheek ben. Zullen ze vast wel hebben. ps. Mooie foto's heb je weer genomen!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig