CHARLOTTE TILBURY HOT LIPS 2.0

Charlotte Tilbury lanceert haar Hot Lips 2.0 collectie. Deze lipsticks zijn gebaseerd op 11 iconen, waarvan 10 vrouwen en één man. Ik laat je vandaag mijn 4 favoriete kleuren zien. Maar eigenlijk zijn het allemaal pareltjes, wacht maar tot je de verpakking ziet!
Deze zomer lanceert make-up artist Charlotte Tilbury een tweede Hot-Lips collectie aan lipsticks. Ook deze collectie is gebaseerd op 11 iconische beroemdheden. In 2016 kwam de eerste collectie uit en werd een deel van de winst gedoneerd aan het goede doel Women for Women. Charlotte Tilbury heeft nu aangegeven dat zij me de Hot Lips 2.0 collectie zelf een belofte doet van 1 miljoen pond te doneren aan de organisatie.

Voor deze nieuwe collectie liet Charlotte zich inspireren door mensen die een verschil in de wereld willen maken, 11 sterke en magische iconen. Er is ook een doorzichtige lippenstift ontworpen als eerbetoon aan Edward Enniful (hoofdredacteur van de Britse Vogue). Daarnaast zijn er vijf dromerige matte lipsticks geïnspireerd door Amal Clooney, Sofia Vergara, Carina Lau, Susan Sarandon en Charlotte's eigen moeder Patsy. De collectie bevat ook vijf romige tinten geïnspireerd door J.K Rowling, Kylie Monique, Alessandra Ambrosio, Jennifer Aniston en style icoon Olivia Palermo. 
Voor de eerste keer introduceert Charlotte ook refillable lipsticks. Hot Lips 2.0 is verpakt in 5 magische cases. De ontwerpen van zijn geïnspireerd op Hollywood, Rock en Roll en magie. De navullingen zijn exclusief verkrijgbaar via www.charlottetilbury.com voor 23 euro per stuk. 
Van links naar rechts: In Love With Olivia, Angel Alesandra, JK Magic, Dancefloor Princess.

De lipsticks hebben een creamy textuur die gemakkelijk over de lippen glijdt en waar je lang van kunt genieten door de longlasting formule. Ze hebben ook een heerlijke vanille, kokos geur.

The Timeless Leopard
Dit patroon is uniek, sexy en krachtig. De luipaard case is in twee versies beschikbaar. In een klassiek rosé goud en modern rood.

The Magic Panther
De zwarte panter is een symbool van astrale reizen, energie van beschermengelen, een symbool van de vrouwelijkheid, wedergeboorte en het terugwinnen van kracht.

The Magic Infinity Starbust
Charlotte heeft altijd in de kracht van sterren geloofd en op al haar producten is deze ster terug te vinden.

The Power Of The Universe
De vallende sterren in de lucht zijn al lang een inspiratie voor Charlotte. Dit ontwerp ging over het achterhalen van de mystiek en magie van het universum.

€35 per stuk
Charlotte Tilbury is verkrijgbaar bij de Charlotte Tilbury counters in de Bijenkorf 
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en sinds kort Maastricht of online. 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

6 opmerkingen

 1. Prachtige lipsticks! Ik heb nog nooit producten van Charlotte Tilbury gehad, maar ben er wel erg benieuwd naar geworden omdat ik er veel goede verhalen over hoor. Ook een leuk en goed concept dat het refillable lipsticks zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet echt eens iets van dit mooie merk proberen. Echt mijn favoriet ik ben fan!!:)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren lipsticks en de verpakkingen zijn echt een lust voor het oog. Een hoog verzamelgehalte hebben ze

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie collectie alleen voor de verpakking en de huls wil je dit toch al hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige lipsticks! Alleen de vormgeving vind ik al geweldig. Qua kleur is In Love With Olivia mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig