LOUIS WIDMER GEZICHTSCREME UV 20

Nu er weer warme en zonnige dagen aankomen is het nog belangrijker wat voor producten je op je gezicht gebruikt. Een goede dagcrème met SPF is dan onmisbaar. Daarom laat ik vandaag de Louis Widmer gezichtscrème met SPF 20 zien.
UV-stralen kunnen de huid beschadigen en kunnen ervoor zorgen dat de huid sneller veroudert. Een veelzijdige dagverzorging met UV-bescherming biedt hiervoor een doeltreffende oplossing.

Remederm Gezichtscrème UV 20
Deze crème is vooral geschikt voor mensen met een zeer droge huid en is licht geparfumeerd. Hij beschermt niet alleen je gezicht door de UV 20 bescherming maar voedt het daarnaast ook nog eens intens. Het is een dikke crème die wel goed intrekt en je gezicht tot diep in je huidlagen hydrateert. Het voorziet de huid van verfijnde actieve bestanddelen zoals aminozuren complex wat het vermogen heeft om de huid te verstreken waardoor het beter vocht kan vasthouden. UVA en UVB filters beschermen de huid langdurig tegen vroegtijdige huidveroudering en tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 
50ML €26,90
Louis Widmer producten worden onder andere verkocht bij Etos, Dio en Da Drogisten.
Kijk voor meer informatie op www.louis-widmer.com


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig