HET KAMERTJE VAN JULIE

Vinden we het als mama's niet allemaal heerlijk om lekker te neuzen in de kamertjes van andere kindjes?! 
Ik wel, daarom vandaag weer een binnenkijker in een nieuw kamertje van... 
Kijken jullie gezellig mee?
Hi,
Ik ben Mandy (31) en ik woon samen met Martijn (40). Samen zijn wij trotse ouders van ons dochtertje Julie Izabel (9 maanden). Je kunt mij ook volgen op INSTAGRAM en op mijn eigen BLOG.
De kamer van Julie bevindt zich op de eerste verdieping naast die van ons. 
Een zeer neutrale kamer met hier en daar wat roze accenten. Een echte meiden kamer dus. Kijken jullie mee?
De commode is de ‘grote’ bekende Hemnes kast van de Ikea. Hij is heerlijk groot en heeft lekker veel opbergruimte. De wandplank met gouden wandhaken komt van de Karwei. De ‘hello baby’ slinger is van de Hema en zo vind ik het net wat ‘feestelijker’ ogen. De zwaan bestelde ik via Ali Express, en het babypakje is van de Zara.
Dit hoekje is mijn favoriet in haar kamertje.  Het is het eerste wat je ziet als je Julie haar kamertje opent. Het wandrek is van de Hema en de kaartjes komen echt overal en nergens vandaan. Het bloemenjurkje is van Mexx en de lichtjes slinger kocht ik bij de action.
Julie haar ledikant is van de Ikea, en het hemeltje is van Baby’s only. Vroeger dacht ik al, als ik ooit een meisje mag krijgen dan wil ik zo’n prachtig hemeltje boven haar bedje. 
De nijntje opbergzak kocht ik via Wehkamp en is super handig om speelgoed en knuffels in op te bergen. Het roze kleding setje wat aan de haak hangt is van Zara mini.
 Een mooie stoel in haar kamertje leek mij erg handig om haar te voeden maar ik heb dit precies één keer geprobeerd. Hij staat er dus nu eigenlijk meer voor de sier. De beer kochten wij bij Loods 5 en deze koop je als koker en moet je zelf knippen, vouwen en lijmen (is zeker 4 uur werk). Het kussen is ook van Loods 5. Het dekentje is van Koeka.
Bedankt voor het kijken naar het kamertje van onze Julie.
Liefs, Mandy

Wil je alle kamertje nog eens terug zien klik dan hier.

Wil je nu zelf ook het kamertje van je kindje laten zien? Dat kan! Stuur me even een mailtje en wie weet staat jullie kamertje hier binnenkort ook op de site.

2 opmerkingen

  1. Dat ledikantje hebben wij ook.:)
    Zo leuk deze artikelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schattige en mooie babykamer! Julie is echt een dotje om te zien, lief hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig