WELKE HANDTAS PAST BIJ JOUW FIGUUR?

Ben je ook benieuwd welk type lichaamsfiguur je hebt? En welke tas het beste daarbij past? Dan ben je niet de enigste vandaag help ik je een handje op weg in samenwerking met Meline C tassen. En laat ik jullie mijn favoriete tas van hun collectie zien.
Het is natuurlijk belangrijk om eerst te weten welk type figuur je hebt. Daarom leg ik ze eerst alle 4 eventjes aan je uit, met daarbij ook welke tas het beste bij jouw figuur past.
Appel Figuur
Heb jij een groter bovenlichaam met vaak een buikje, slanke benen en weinig taille? Dan heb je een appelfiguur, accentueer dan jouw smalle heupen en slanke benen en niet jouw bovenlichaam. Het type handtas dat dan perfect bij jou past is een satchel tas, schouder tas met lange hengsels, clutch of een rugzak.
Peer Figuur
Heb jij smalle taille en brede heupen? Dan heb je een peer figuur. Leg dan de aandacht op jouw mooie smalle taille en minder op jouw heupen. Het type handtas dat dan perfect bij jou past is een hobo tas, tote bag, clutch of een rugzak.
Recht Figuur
Als je een recht figuur hebt dan zijn je schouders en heupen over het algemeen uitgelijnd en heb je ongetwijfeld minder zichtbare vrouwelijke rondingen. Leg daarom de nadruk op zeer vrouwelijke accesoires. Het type handtas dat dan perfect bij jou past is een hobo, satchel tas, crossbody tas, tote bag, clutch of een rugzak.
Zandloper Figuur
Als je een zandloper figuur hebt dan heb je een smalle taille en goede verhouding tussen je heupen en schouders. Het type handtas dat dan perfect bij jou past is een satchel tas, crossbody tas, een schoudertas met lange hengsels, clutch of een rugzak. Je kunt dan erg veel hebben.
 Zelf heb ik een zandloper figuur. En draag daarom graag crossbody tassen of als ik veel spullen voor de kinderen mee moet nemen een rugzak. Ik heb daarom een mooie crossbody tas uitgekozen op de website van Melina C. Een crossbody tas hangt kruiselings over je lichaam en het is de enige tas waarbij je je handen vrij hebt. Ideaal met kids! Mijn oog viel meteen op het model Montebello. Ik heb gekozen voor de beige kleur hij is gemaakt van echt leer en deze schoudertas beschikt over een verstelbare schouderriem. Het gedeelte vooraan sluit met een drukknop en het hoofdcompartiment met een rits. 
Meline C Bag Montebello Beige €100
 
Kijk voor meer informatie en alle tassen op:

* Dit artikel bevat een samenwerking.

3 opmerkingen

  1. Wat een mooie tas heb je uitgekozen gaaf ook dat printje erin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb daar eigenlijk nooit over nagedacht, leuk om te weten en wat een prachtige tas heb je uitgezocht, heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie tas én foto's! Let er eigenlijk nooit zo op welke tas er bij mijn figuur past, maar koop er gewoon een die ik mooi vind hihi. Ik draag ook graag cross body tassen en vind ze super handig, kocht er laatst nog een van gevlochten riet.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig