NACHTJE WEG: SCHEVENINGEN MET TIPS

Zoals jullie konden zien op mijn Insta stories was ik afgelopen week een nachtje weg geweest naar Scheveningen. Ik kreeg meteen tientallen berichtjes met de vraag in welk appartement we zaten en waar dit te boeken is. Vandaag laat ik jullie het appartementje zien en wat we gedaan hebben en vertel ik je waar je het kunt boeken. 

Laat ik beginnen met de foto's van het appartement. Het past helemaal bij het strand met veel wit en beige tinten en hout. Helemaal mijn ding!
De Woonkamer
De Eetkamer
Accessoires
De Badkamer
 
De Slaapkamer
Het Balkon
Toen we s'ochtends aan kwamen zijn we meteen gaan ontbijten bij een strand tentje aan de boulevard. We gingen zitten bij dit heerlijke vuurtje bij Beach Club El Nino. Echt een aanrader! Ze hebben verschillende soorten ontbijtjes ik ging voor American Breakfast. Ik kreeg 3 pannenkoekjes, spek, eitje, boterhammen, brood beleg, vers fruit en muffins. Een verse jus maakte dit ontbijtje helemaal af.
Nog een aanrader om te gaan eten is Beach Club Wensveen. Deze zit ook op de boulevard vlak tegenover het Sea Aquarium aan het strand. Ook hier heb je heerlijke ontbijtjes zoals deze twee. Maar je kunt er ook heerlijk dineren zoals wij s'avonds hebben gedaan. Vooral de vis en chips en de mosselen zijn aanraders!
En dan nu de grote vraag waar ik tientallen over kreeg waar kun je dit appartement boeken? Ik heb slecht nieuws helaas. Wij wilde alweer boeken voor volgend jaar maar helaas is dit appartement niet meer te huur. De eigenaresse mocht het niet meer verhuren via AirBnb. Super jammer want wij vinden het ook een heel fijn appartement. Dus nu gaan we opzoek naar een nieuw fijn adresje.

Ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn nachtje weg naar Scheveningen. 

2 opmerkingen

  1. Oh wat jammer dat het niet meer te huur is! Ziet er super leuk uit. Vind het altijd zo leuk hoe je van één nachtje weg echt zo'n vakantiegevoel kunt krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er leuk uit, mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind Scheveningen ook altijd erg leuk om heen te gaan. Krijg er meteen een vakantie gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig