OLAPLEX & INVISIBOBBLE SUMMER TRAVEL KIT

Laatst kreeg ik een mooi pakketje binnen van Olaplex een merk waar ik heel lang benieuwd naar was. Ik nam het lekker mee naar mijn nachtje weg in Scheveningen en kon niet wachten om het te proberen. Vandaag vertel ik jullie mijn bevindingen. 
 De zomer is nu echt begonnen en daarbij is de verzorging voor je haar extra belangrijk. 
In deze summer travel kit vindt je een setje van 3 Invisibobble original haar elastiekjes, de Olaplex No.3 Hair Perfector en de Olaplex No.6 Bond Smoother. 
Invisibobble Original
Dankzij het gladde materiaal van de Invisibobble Original komt deze niet vast te zitten in nat of droog haar. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om natte haarelastieken. Doordat de elastiekjes zo flexibel zijn krijg je ook geen hoofdpijn en zullen ze ook niet snel breken. Door de doorzichtige kleur passen ze bij elke haarkleur. 
4,95
Olaplex No.3 Hair Perfector
Het is geen conditioner of masker, maar een herstelbehandeling voor thuis dat schade herstelt die je zelf aan je haar hebt aangebracht door bijvoorbeeld een föhn of stijltang of door zon, zee en chloor water. De ideale aanvulling op je huidige haarverzorging routine en de perfecte voorbereiding op een chemische behandeling. 
32,50

Olaplex No.6 Bond Smoother
Dit is het nummer 1 leave-in treatment en styling creme van Olaplex. Het versterkt, verzorgd, versterkt en beschermt het haar. Ook zorgt het voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur. Het beschermt de kleur tijdens zonuren en zorgt voor een betere houdbaarheid van de kleur tijdens je vakantie. 
 29,95

Olaplex is niet getest op dieren en is 100% veganistisch. Het is vrij van sulfaten, parabenen en ftalaten en is geschikt voor ieder haartype incl. krullend haar.

Olaplex is verkrijgbaar bij geselecteerde kappers, o.a. Cosmo Hairstyling en Kinki Kappers. Invisibobble wordt o.a. verkocht bij Douglas, Ici Paris XL en Boozyshop.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Die elastiekjes zijn zeker fijn, ik heb ze ook! En Olaplex, hebben zij ook van die goede haarkleuringen die je haar niet beschadigd? Lijken mij echt top producten!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig