DKNY BE DELICIOUS

Vandaag is het weer een tijd voor de review van een lekkere geur. DKNY meest bekende parfum is toch wel het bekende groene appeltje. Ze hebben nu ook een bijpassende body lijn. Ik laat ze graag aan je zien.
Sappig en onweerstaanbaar, de frisse bloemengeur barst van het speelse charme en straalt spontaniteit uit. De geur van frisse appel gecombineerd met tonen van knapperige komkommer en sprankelende pompelmoes laadt de zintuigen op. De zoete geur van magnolia gaat over in een hartnoot van viooltjes en rozen om vervolgens te eindigen met de heerlijke geur van sandelhout en witte amber. 

Inspiratie 
Geinspireerd door de Big Apple, een plaats die alle unieke eigenschappen van iedereen omhelst en viert. Deze plek en dit parfum moedigen iedereen aan 'to be delicious'.
Verpakking
DKNY Be Delicious is de avontuurlijke sfeer en ziel van New York City in een fles. De eigenzinnige gevormde fles, het groene glas en de stralende zilveren dop is de verpersoonlijking van de the Big Apple in uw handpalm. 

Geurnoten
Topnoten: appel, komkommer, pompelmoes
Hartnoten: magnolia, tuberoos, meiklokje, rozen, viooltjes
Basisnoten: sandelhout, blond hout, witte amber, muskus

Het is een heerlijke frisse geur die me doet denken aan de lente. Vooral de appel en de komkommer ruik ik er erg goed doorheen. 
Ze hebben nu dus ook een heerlijke set met daarin de shower mousse en body mousse. Dat maakt de Delicious geur beleving compleet. Begin met een verfrissende douche met de heerlijke douche foam. En gebruik daarna de hydraterende lichaamsmousse. Je hele lichaam gaat er lekker van ruiken. 

DKNY Be Delicious Body Collectie is te koop vanaf 1 augustus bij Douglas.

DKNY Be Delicious Body Collectie €20
Be Delicious Eau de Parfum 30 ML €44
Be Delicious Eau de Parfum 50 ML €50
Be Delicious Eau de Parfum 100 ML €94

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Vroeger hadden ze er ook een lipgloss van. die vond ik echt heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig