BLUE M TANDENPOETS ROUTINE

Tandenpoetsen, we doen het als het goed is allemaal twee keer per dag. Het is onmisbaar voor het verwijderen van tandplak, het tegengaan van mondziekten, voor een frisse adem en voor het behoud van gezonde witte tanden en tandvlees. Een tijdje terug heb ik al de tandenborstel en tandpasta's getest zie DIT artikel. Maar om mijn tanden poets routine compleet te maken heb ik de afgelopen tijd ook hun mondwater en tanden gel geprobeerd.
Blue M Oxygen Fluid
Wie net als ik gevoelige tanden en tandvlees heeft moet deze mondwater proberen. Hij is speciaal voor de gevoelige mond. Daarom heet die mondwater ook wel wound support. Het bevat een hogere concentratie actieve zuurstof, waardoor het snel en effectief werkt bij verschillende problemen in de mond. Veel mensen zijn gebaat bij zacht mondwater om irritatie te voorkomen en wonden te genezen. 

Het wordt met name ingezet voor de genezing van problemen in de mond zoals:
- Wonden in de mond (na bijvoorbeeld chemotherapie/radiotherapie of een kunstgebit)
- Ontstoken of bloedend tandvlees
- Parodontitis
- Peri-implantitis
- Wondgenezing na implanteren
- Pocket rondom tanden en implantaten
 500ML €24,95

Blue M Oral Gel
Deze gel bevat een hoge concentratie actieve zuurstof en zorgen ervoor dat wonden in de mond sneller genezen. De gel werkt effectief en versnelt de genezing van bloedend en ontstoken tandvlees, ontstekingen rond implantaten, wondgenezing na het trekken van tanden en kiezen, bij een slecht zittend kunstgebit of na chemotherapie. Je mag deze gel maximaal 3 keer per dag na het poetsen gebruiken op de pijnlijke plek. Laat de gel zo lang mogelijk zitten, maar maximaal niet langer dan één uur.
€21,36
Verder poets ik eigenlijk altijd mijn tanden elektrisch mijn favoriete merken zijn dan de tandenborstels van Oral B en Philips. Alleen op reis of bij een weekendje weg neem ik een gewone tandenborstel mee. Dan zijn de tandenborstels van Blue M echt een aanrader!


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Ik heb ook last van gevoelige tanden. Ik ben heel erg benieuwd naar het Oxygen Fluid mondwater hij lijkt me erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig