TONY MOLY PAINTING MASKERS

Geen multitasking, maar multi-masking! Elk deel van het gezicht heeft een andere behoefte. Deze painting Therapy set van Tonymoly is de ultieme verzorging voor elke huidbehoefte. Ik laat je vandaag 3 nieuwe maskertjes zien die je met elkaar kunt combineren op je gezicht.
Waarom alleen maar één masker aanbrengen als je het ook kunt combineren? Elk deel van het gezicht heeft een andere behoefte en met de verschillende maskers kun jij kiezen welke maskers jouw huid nodig heeft. Tonymoly heeft drie varianten in het Nederlandse assortiment: Calming SOS Care (roze), Oil Control (zwart) en Hydrating & Soothing (blauw).

Vijf Zones
Er zijn vijf gebieden in het gezicht die een andere verzorging nodig hebben. De welbekende T-zone staatin het teken van ‘Oil Control’, onder de ogen is het ‘Brightening’ masker van toepassing, voor de kingebruik je ‘Calming SOS care’, terwijl de wangen ‘Moisturizing’ en ‘Hydrating & Soothing’ nodig hebben.
In Nederland zijn ‘Oil Control’, ‘Calming SOS care’ en ‘Hydrating & Soothing’ verkrijgbaar. Oil control is een zwart kleimasker, gemaakt voor vettige huidzones. De houtskoolbasis van het product reinigt de poriën en neemt het overvloedige vet op waardoor jouw voorhoofd stopt met glimmen. Ideaal voor als je last hebt van puistjes. Ik gebruik dit masker altijd op mijn neus en kin waar ik wat last heb van vergrote poriën. 

Het Calming SOS care roze kleimasker heeft een verzorgende werking door het Calamine-extract. Tevens bevat het product Centella-extract en Tea Tree-olie. Het masker kalmeert een geïrriteerde huid onmiddellijk. 
Het Hydrating & Soothing masker is een blauw kleimasker op gelbasis. Het Marine-Complex wat in het product is verwerkt zorgt voor intense vochtinbrenging en verzacht tevens de huid. Heerlijk voor de vaak wat droge wangen. Dit masker vind ik erg fijn voor op mijn voorhoofd die is altijd wat droger.

Ik vind de maskertjes echt heel erg fijn! Ideaal dat je ze kunt combineren zodat elk deel van je gezicht de juiste verzorging krijgt. Breng elk masker aan op het daarvoor bestemde gebied op het gezicht en laat het 10-15 minuten intrekken. Zorg voor een droog en schoon gezicht voor het aanbrengen van het product. Daarna afspoelen met lauw water.
De Painting Therapy producten zijn verkrijgbaar voor €6,50 per stuk. De items zijn vanafaugustus 2019 te koop bij Boozyshop, Hudson's Bay, Beauty X, BEMA en Koreosity. Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Lijken me hele fijne maskers en ook leuk dat je ze kunt combineren. Zou ze zeker eens uit willen proberen. Zelf neem ik eigenlijk te weinig tijd voor een masker, zou dat vaker willen doen want na een masker voelt mijn gezicht altijd onwijs zacht en verzorgt aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een toffe verpakking! het blauwe masker is wel wat voor mij zo te lezen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat slim om ze te combineren en leuke verpakking, net mijn tubes verf om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig