ZWITSAL ZONNEBRAND

Niets is zo belangrijk dan je kindje goed insmeren voor de zon. Nieuw van Zwitsal is hun zonnebrand lijn met zes verschillende producten. Ik laat je er vandaag drie zien. Namelijk een zonnecrème in factor 50 en 30 en een zonnespray.
Hoewel de meeste warme dagen inmiddels achter de rug zijn. Is het wel altijd fijn om zonnebrand in huis te hebben. Voor op vakantie maar ook voor de wat zonnigere dagen. Het huidje van een kindje en zeker een baby verbrand namelijk heel erg snel.

Zonnespray factor 50+
Laten we beginnen met de hoogste bescherming. Zwitsal Zonnespray SPF 50+ is een verzorgende en waterresistente zonnespray met hoge beschermingsfactor 50 voor je kindje. Het is makkelijk smeerbaar en plakt niet! Deze zonnespray met UVA/UVB filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Natuurlijk met de vertrouwde Zwitsal geur. Een handige pompflacon voor het gehele gezin. Goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk. 
Zelf ben ik altijd fan van een spray dit is makkelijk aanbrengen en Maeve kan het ook al zelf ideaal!
SPF 50 19,99

Zonnecrème factor 30+ & 50+
Zwitsal Zonnecrème in de factor SPF 30+ en SPF 50+ is een verzorgende en waterresistente zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor 50 voor je kindje. De crème smeert prettig uit en plakt niet! Deze zonnecrème met UVA/UVB filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Goede bescherming ook bij lichte bewolking belangrijk. Hij laat wel een beetje en witte waas achter maar dat heb je vaak bij zonnebrand voor kinderen. Hij ruikt wel heerlijk dus dat heb ik er graag voor over.

Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de 2 uur of na het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Houd baby’s en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnebrand-lotion met hoge SPF biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnehoedje. 
SPF 30 17,99
SPF 50 18,99
Om de kwaliteit en mildheid van hun producten te garanderen, testen ze de producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn alle producten mild, hypoallergeen en pH/huidneutraal. 


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. De geur van Zwitsal is altijd zo lekker! Zag nu dat ze ook een deo hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig