DERMASENCE VITOP FORTE

Ik heb al meerdere keren de producten van Dermasence getest. Vandaag is het de beurt aan de Vitop Forte hij kalmeert de geïrriteerde huid. Ben je benieuwd of het echt werkt lees dan snel verder.
Over Dermasence
Bij Dermasence draait alles om een gezonde huid: werkzaamheid en verdraagzaamheid staan centraal. Hun huidverzorgingsproducten worden al ruim 25 jaar lang in samenwerking met dermatologen ontwikkeld. Ze zijn specialist op gebied van medische huidverzorging en door innovatieve, werkzame stoffen op slimme wijzen met elkaar te combineren bieden we een passende oplossing voor elk huidtype, inclusief de probleemhuid waaronder neurodermitis, rosacea of acne. Ook anti-aging producten ontbreken niet. Het assortiment bestaat uit bijna 50 producten die ontwikkeld worden in Duitsland. Het merk is in Nederland, Duitsland en Oostenrijk exclusief verkrijgbaar bij apotheken en specialisten.
Dermasence Vitop Forte
Dit product is speciaal ontwikkeld als verzorging voor de lange termijn om met name de symptomen van atopische dermatitis te voorkomen. Het kalmeert voelbaar de geïrriteerde huid. De verzorgingscrème is ideaal voor geïrriteerde droge huid bij neurodermitis. Met ingrediënten van wede, aloë Vera en groene thee kan Vitop Forte bij regelmatig gebruik ontstekingssymptomen effectief voorkomen. Het is bevat geen extra parfum en kleurstoffen. Ze hebben van dit product ook een speciale versie voor baby's en kinderen. Het is een erg fijne crème die top werkt bij geïrriteerde huid en het kalmeert.
100ml €20Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig