OOTD: YELLOW BOHO DRESS

Ik kwam erachter dat ik deze geweldige outfit nog helemaal niet had gedeeld hier op de blog. Ik had namelijk zoveel lieve reacties gekregen op deze jurk. Dat ik dacht ik laat hem hier ook nog eventjes aan jullie zien.
Hoe geweldig is deze jurk?! Hier krijg je toch meteen summer vibes van. Deze prachtige vrolijke maxi jurk is perfect voor in de zomer. Ik heb hem ook dan ook erg veel gedragen. Hij is ook leuk te combineren met stoere boots voor het festival seizoen. Het jurkje is toevallig in de sale nu zag ik mocht je hem wille hebben.
Jurk: Come Get Fashion |  Zonnebril:  Loavies | Oorbellen: Costes

1 opmerking

  1. Leuke jurk! Staat je prachtig! En heerlijk die zonnige foto's... (zo balen dat het nu zo een waardeloos weer is..)

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig