OY DEODORANT

Een totaal nieuw merk voor mij was Oy. Het is een Belgisch merk waar ik kennis mee leerde maken een aantal weken geleden op een event. Vandaag laat ik jullie hun Deo Wash zien.
OY bevat een wetenschappelijke formule die de activiteit van de micro-organismen die slechte geuren veroorzaken volledig neutraliseert. 

Heel veel producten remmen het zweten af en dat is niet gezond. Want zweten zorgt er namelijk voor dat de lichaamstemperatuur constant blijft. Daarom focust OY zich op de deurbestrijding want zweet zelf is geurloos. Het zijn de micro-organismen op deze warme, vochtige plaatsen die de geur veroorzaken. 
Gebruik OY elke ochtend en die vervelende geurtjes zijn voor minstens 24 uur verdwenen. Breng het aan net voor je doucht op een droge huid en na het afspoelen kan je er weer fris tegenaan. En je krijgt bovendien ook niet van die zweetkringen in je kleding. Je kunt het zelfs ook gebruiken met zweetvoeten. OY is veilig in gebruik en kan zelfs gebruikt worden door zwangere vrouwen, kinderen en mensen met een hele gevoelige huid. Het bevat geen parabenen of bewaarstoffen en is volledig bio-afbreekbaar. 

De unieke formule heeft een watervrije basis. De revolutionaire formule met voedende olie, hydrateert en verstrekt de huid. De olie zorgt enerzijds voor de aanhechting op de huid waardoor de zeep 1 minuut actief kan inwerken en tegelijk zorgt de glycerine voor de vochtregulering van de huid. Dankzij deze unieke blend aan bestanddelen krijg je meteen een aangenaam gevoel bij het afdrogen. Je huid voelt zacht en vieze geurtjes zijn verleden tijd.

200ML €24,60Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig