CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS FOUNDATION

Mijn favoriete make-up merk Charlotte Tilbury komt met een nieuwe foundation. Namelijk de Airbrush Flawless Foundation. Ik zag hem al voorbij komen op Instagram en kon niet wachten om hem te gaan testen. Ben je benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan snel verder.
Charlotte's nieuwe en innovatieve foundation is het geheim van een flawless, poreless ogende en egale teint. De hele dag door blijft deze foundation zorgen voor een natuurlijke en matte finish. Daarnaast is de gewichtloze formule volledig dekkend.
De formule van deze foundation bevat verzorgende componenten die de huid verbeteren tijdens het dragen. De formule bevat Charlotte's magische matrix aan ingrediënten. Het baanbrekende Magic REPLEXIUM® om rimpels uiterlijk tot 8% te verminderen na 8 weken gebruik. Ook zorgt de foundation dat je huid gehydrateerd en verkoelend aanvoelt. 

Deze foundation heeft net als de Magic foundation een volledige dekking. En ik vind het daarom voor alledaags gebruik iets te heftig. Dan gebruik ik liever de Light Wonder foundation. Maar voor als ik foto's ga maken voor de blog/Instagram of een feestje heb dan is hij echt top. Hij is geschikt voor alle huid types al zou ik hem met een droge huid niet echt aanraden want dan zie je namelijk de velletjes wel zitten. Je kunt de dekking erg mooi opbouwen. Het een waterproof foundation.
Op de bovenstaande foto draag ik de foundation in de kleur 2 Cool. Hij is verkrijgbaar in 37 kleuren foundation. 
€40 per stuk

Charlotte Tilbury is verkrijgbaar bij de Charlotte Tilbury counters in de Bijenkorf 
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en sinds kort Maastricht of online. Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Deze foundation klinkt erg mooi, maar zo te lezen niet voor mij geschikt met mijn gevoelige huid

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig